test

Всі новини про життя міста

20 Грудня, 2022

Криворізька лікарня замовила медичні ліжка вдвоє дорожче ринкових цінv

КП «Криворізька міська клінічна лікарня №2» замовила спеціальних медичних ліжок та матрасів для них на 19 мільйонів гривень. Тендерні ціни вдвічі перевищують рівень цін в магазинах.

Читати...

Сьогодні Кривий Ріг віддав останню шану загиблому воїну Євгену Кашинському

Сьогодні, 20 грудня, Кривий Ріг віддав останню шану загиблому воїну Євгену Кашинському. Наш земляк поліг у Запорізькій області, виконуючи бойове завдання на захисті України. Йому було всього 30 років.

Читати...

«Рубильника для світла в нашому місті немає», – начальник ВА Кривого Рогу Олександр Вілкул

В місті продовжують застосовувати віялові відключення від електрики – цілі житлові мікрорайони без світла. Це викликає низку запитань серед криворіжців.

Читати...

Не пробачимо. Помстимось за кожного, чиї життя забрав ворог – сьогодні Кривий Ріг попрощався із молодою родиною, яку вбила російська ракета

16 грудня внаслідок прямого влучання російською ракетою у будинку по вулиці Каштановій,27, що у Тернівському районі, обірвалося життя молодого подружжя – Олександра та Людмили Корнійчуків і їхнього синочка – 1,5 річного Артема.

Читати...

«Це просто знущання над тваринами»: мешканець Кривого Рогу тримає двох породистих собак в жахливих умовах – без їжі, води та даху над головою

Нещодавно соцмережі вибухнули історією про двох хвостатих, господар яких зовсім не дбає про них. Сусід горе-власника побачив собак, котрі прив’язані до дерева, цілодобово перебувають на вулиці, під дощем та снігом, без їжі та питної води.

Читати...