Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

3 Травня, 2023

У Кривому Розі ТОВ «ЛВК «ПРОМГРУП» та міськмолокозавод отримали мільйонні гранти на розвиток бізнесу (фото)

В. о. міського голови Юрій Вілкул провів виїзну робочу нараду на базі ТОВ «ЛВК «ПРОМГРУП» та міського молокозаводу щодо існуючих механізмів підтримки криворізьких підприємств.

Читати...

Режисерка з Кривого Рогу Олександра Рубан стала опікункою хворого лева

Наша землячка Олександра Рубан, талановита режисерка та сценаристка хітових мультфільмів «Мавка. Лісова пісня» і «Пес Патрон», регулярно допомагає в утриманні тварин, яких рятують відомі волонтерські зоозахисні організації.

Читати...

Як мешканцям Кривого Рогу захиститися від кліщів?

Світлана Куніцина має багаторічний практичний досвід роботи лікарем-інфекціністом. Та, навіть, її відверто дивує здатність кліщів пристосовуватися до погодних умов. Так, цьогоріч в лютому до неї звернулися за допомогою – дитину на вулиці вкусив кліщ. Хоча раніше вважалося, що сезон кліщів припадає на квітень – травень.

Читати...

У Кривому Розі неповнолітній 40 годин прибиратиме територію лікарні: за що покарали хлопця

Кривому Розі неповнолітній буде прибирати територію лікарні на знак покарання за нанесення умисного легкого тілесного ушкодження. Хлопець буде працювати 40 годин.

Читати...

Як не стати жертвою торгівців людьми

Вони користуються розгубленістю і незнанням. Погрожуючи, заманюють в небезпеку. Торгівці людьми відшукують тих, що опинилися у скруті та нині вразливий. Тому їхньою здобиччю можуть стати й українці, які залишили свої домівки, рятуючись від війни.

Читати...