Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

10 Травня, 2023

На ІнГЗК – нове місце для шанувальників індустріального пейзажу (фото)

У світі все відносно. Наприклад, кар’єр – це гора, але навпаки. Все залежить від кута зору. Якщо стояти на оглядовому майданчику Інгулецького гірничо-збагачувального комбінату можна побачити максимально багато.

Читати...

Запобігти сексуальному насильству і допомогти постраждалим: у Дніпропетровській ОВА презентували проєкт «Вистоїмо разом»

Постраждалі від сексуального насильства, пов’язаного з війною, зможуть отримати комплексну допомогу. Безкоштовну медичну, психологічну, юридичну та інформаційну підтримку.

Читати...

Мерія Кривого Рогу придбає техніку для полювання на дрони та їх операторів

Виконавчий комітет Криворізької міської ради Дніпропетровської області 14 квітня 2023 року оголосив тендер на три системи виявлення безпілотних літальних апаратів, очікуваною вартістю 6,15 млн. грн.

Читати...

Криворізькі школярі долучилися до соціального заходу «Ветеранське подвір`я» (фото)

В місті вшановують людей похилого віку. Тим паче тих, хто боровся з нацизмом на полі бою, хто працював в тилу і так само наближав Перемогу у Другій світовій війні.

Читати...

“Не бачу ваших лайків!”: у Кривому Розі водійка тролейбуса №15 за кермом вела стрім у ТікТок

Водійка криворізького тролейбуса №15 прямо за кермом рогатого вела стрім у ТікТоку. Це помітила криворожанка Тася Римарчук. Жінка обурилась поведінкою активної стрімерки-водійки, яка відволікалася від кермування і наражала на небезпеку пасажирів.

Читати...

Як мешканцям Дніпропетровщини отримати державну допомогу на ремонт пошкодженого житла за програмою єВідновлення

Відсьогодні мешканці Дніпропетровщини можуть скористатися новою державною програмою єВідновлення. Вона передбачає виплату допомоги на ремонт понівеченого через війну житла. Найперше, осель із незначними пошкодженнями, які можна швидко привести до ладу. Йдеться про заміну вікон, дверей, перекриття даху.

Читати...