Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

15 Травня, 2023

У Кривому Розі відновлюють мурал Героям Небесної Сотні

29 квітня 2023 року з 10:00, на виконання Указу Президента України № 69/2015 «Про вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні», розпочали роботи по завершенню відновлення пам’ятного знаку – мурал Героїв Небесної Сотні на 95 кварталі (колишня вул. Волгоградська, а нині – Вільної Ічкерії).

Читати...

У Кривому Розі чоловік побив поліцейського, виправдовуючи нетверезу водійку

Уночі 14 травня інспектор патрульної поліції зупинив 27-річну водійку автомобіля AUDI за порушення комендантської години. До того ж автоледі знаходилась за кермом у нетверезому стані.

Читати...

Где купить арматуру в Кривом Роге?

Если вы ищете надежного поставщика арматуры в Кривом Роге, то компания Метинвест-СМЦ является одним из лучших вариантов на рынке Украины. Она предлагает широкий ассортимент металлопроката, включая арматуру, которая используется для армирования железобетонных конструкций.

Читати...

15 травня святкує свій 100-річний ювілей жителька Кривого Рогу Бондар Євдокія Петрівна

ЇЇ життя пройшло скрізь два сторіччя та залишило спогади і про роботу у колгоспі дояркою, яка у свої 16 років обслуговувала 15 корів, і про страшні роки окупації у період Другої світової війни та примусові роботи у Німеччині.

Читати...

Під час пожежі в багатоверхівці на Електрозаводській врятовано 3 особи, з них 2 дитини (фото)

14 травня о 20:23 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в житловому багатоквартирному будинку на вулиці Електрозаводська Покровського району міста Кривий Ріг.

Читати...