Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

22 Травня, 2023

У Кривому Розі відбирали на закордонне навчання за програмою Еразмус+ у межах угоди між педуніверситетом та Університетом Грайфсвальда

12 травня відбувся новий набір на закордонне навчання на 2023-2024 семестр за програмою Еразмус+ у межах угоди між Криворізьким педагогічним університетом та Університеті Грайфсвальда (Німеччина).

Читати...

Мешканці Іларіонівської громади про нічний ворожий терор: ніколи не пробачимо агресору такої підлості

Всюди битий шифер, скло та цегла, потрощені дошки, вивалені вікна. Багатоповерхівки зі знесеними дахами, вирваними дверима й лоджіями. Минулу ніч мешканці Іларіонівської громади Синельниківського району називають пекельною. Нині люди «розгрібають» наслідки ворожої атаки. Рятують вцілілі речі, намагаються привести до ладу понівечені квартири.

Читати...

У травні більше 600 криворізьких дітей з інвалідністю та осіб з інвалідністю з дитинства отримали допомогу від міста

У травні 50 дітей з інвалідністю отримали по 20 тис. грн на забезпечення засобами гігієни. З початку року таку підтримку отримали вже 136 дітей. Крім того, матеріальну допомогу у розмірі 10 тис. грн. від міста отримали 250 дітей з інвалідністю та онкохворі.

Читати...

Криворізький район: вогнеборці ліквідували займання в літній кухні

21 травня о 14:34 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на території приватного домоволодіння, розташованого на вулиці Інгулецькій селища міського типу Широке Криворізького району.

Читати...