Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

17 Липня, 2023

Не повернувся з бойового завдання. На Центральному цвинтарі Кривого Рогу віднині спочиває Сергій Мойса

У Кривому Розі поховали Сергія Мойсу з позивним Друг «Спрінтер», бійця 7-го окремого батальйону “АРЕЙ” УДА 129-ї окремої Бригади сил ТрО ЗСУ. Сміливий, ідейний, самовідданий – говорять про Героя близькі та друзі, що зібралися сьогодні на Центральному кладовищі. 8 липня воїн не повернувся живим з бойового завдання на Донеччині.

Читати...

У Кривому Розі покарали чоловіків за відмову йти на війну

У районних судах міста почали розглядати справи, які стосуються громадян, обвинувачуваних  у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст.336 КК України – ухилення від призову на військову службу під час мобілізації, на особливий період, на військову службу за призовом осіб із числа резервістів в особливий період.

Читати...

Стало відомо, як у Кривому Розі суд карає за фальшиве посвідчення водія

Водія на автомобілі Volvo патрульні інспектори зупинили 23 травня на ділянці дороги по проспекту Седнєва в Інгулецькому районі. Причиною зупинки була перевірка документів, проте керманич із цією задачею не справився.

Читати...

У Кривому Розі чиновник пояснив щодо затримки зарплат медикам

Як відомо, у суботу 15 червня близько пів сотні медичних працівників вийшли на пікет з приводу затримки їм заробітної плати. Деякі працівники лікарень не отримають гроші уже декілька місяців, а всі звернення до керівництва результатів на користь медиків не дають.

Читати...