Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

6 Березня, 2024

У 2024 році уряд продовжив монетизацію одноразової допомоги «пакунок малюка» при народжені дитини

Тобто, якщо батьки не скористалися натуральною допомогою, вони можуть звернутися за грошовою компенсацією – цьогоріч це 7 689 грн. З початку року на Дніпропетровщині через «єМалятко» отримали вже 274 заяви на таку компенсацію.

Читати...

У Кривому Розі затримали містян, які підтримували дії окупаційної влади

Криворізькі дізнавачі спільно зі Службою Безпеки України викрили громадян, які на особистій сторінці у забороненій в Україні соціальній мережі публікували дописи на підтримку дій держави-агресора.

Читати...

Вандали зняли замки з модульного укриття у Кривому Розі (фото)

Мешканці Кривого Рогу не полишають спроби знищити громадське майно. Зокрема, руки вандалів дійшли до модульного укриття в районі 173-го кварталу. Там невідомі зняли ручки на металевих дверях.

Читати...

Мінімалка для місцевих управлінців – аналітики пояснюють, чому це корисна ініціатива

Народні депутати пропонують зафіксувати мінімальну зарплату для службовців органів місцевого самоврядування. Згідно із законопроєктом, вона не зможе бути меншою за мінімальну зарплатню станом на 1 січня відповідного року (1 січня 2024 року це 7100 гривень).

Читати...

Понад 800 пожеж з початку року: на Дніпропетровщині почастішали випадки займань в екосистемах

Від початку року в екосистемах області сталося понад 800 пожеж. Вогонь охопив більш ніж 670 га. Найчастіша причина займань – людський фактор. А саме випалювання мешканцями сухої трави та сміття.

Читати...