Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

14 Березня, 2024

Село Орлянка на Харківщині стало останнім полем битви для криворіжця Сергія Мартинюка

Невеличке село Орлянка Харківської області стало останнім полем битви для криворіжця Сергія Мартинюка. Він поліг там 6 березня, визволяючи Україну від брудного чобота окупанта. У горі й скорботі без надійного плеча залишилися дружина та троє дітей. Чоловік до останнього подиху захищав своїх рідних.

Читати...

У Кривому Розі панотці відправили панахиду за загиблими від ворожої ракети (фото)

14 березня у День жалоби за загиблими внаслідок терористичних ударів по Кривому Рогу, служителі церков різних конфесій провели заупокійне богослужіння за загиблими людьми.

Читати...

Мешканці Кривого Рогу “врізались” в державний нафтопровід та вкрали палива на 1,5 млн грн (фото+відео)

Оперативники карного розшуку затримали 30-річного мешканця Полтавщини, який разом з пʼятьма мешканцями Кривого Рогу врізались до нафтопроводу у Полтавській та Дніпропетровській областях.

Читати...

Основы успешного проекта ворот

Перед тем, как начать работы, необходимо тщательно спланировать весь процесс. От чертежей до списка необходимых материалов и инструментов – каждый аспект должен быть учтен. Это позволит избежать лишних трат и оптимизировать время на сборку.

Читати...

Допоміг незнайомцю: у Кривому Розі підсудний пояснив, де взяв боєприпаси

Після того, як у фігуранта справи 7 лютого провели санкціонований обшук помешкання, а на балконі знайшли й вилучили 2 корпуси гранати Ф-1 та 10 боєприпасів, чоловік пояснив правоохоронцям, звідки у нього заборонені законом предмети.

Читати...

У Кривому Розі поновлять позапланові перевірки у сфері надання житлово-комунальних послуг

8 березня 2024 р. Урядом було прийнято ряд рішень щодо поновлення заходів державного нагляду (контролю) і державного ринкового нагляду в умовах воєнного стану, які затверджені постановою Кабінету Міністрів України від 8 березня 2024 р. № 261.

Читати...