Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

15 Березня, 2024

Ось таке дитинство у малюків із Кривого Рогу: вивчають про небезпеку (фото)

Країна-агресор створила всі умови задля того, щоб українці всіх вікових груп відчули на собі жахіття війни. Під прицілом ворога – підростаюче покоління, яке ворог може вбивати або калічити прихованими предметами.

Читати...

На Дніпропетровщині захворюваність на ГРВІ нижче епідемічного порогу на понад 40%

Втім, кількість госпіталізованих минулого тижня зросла на 24,7%, а серед дітей – на 14,2%. На COVID-19 припадає 2,4% випадків. У порівнянні із попереднім тижнем захворюваність на коронавірус збільшилася на 7,5%.

Читати...

У Кривому Розі чоловік пішов під суд через смаколики

Увечері 4 січня безробітний чоловік проходив повз магазин ORANGE, який розташований на зупинці громадського транспорту «Автотехнікум» по вулиці Едуарда Фукса. Вирішив зайти в торгову локацію і подивитися асортимент.

Читати...

На Дніпропетровщині проведуть дводенний тренінг для студентів

Лідерів студентського самоврядування зі всієї Дніпропетровщини зберуть на навчання. Знаннями ділитимуться топ-тренери. Ті, які змогли активізувати молодіжне життя у своїх університетах. А тепер цим досвідом ділитимуться з іншими.

Читати...

У Кривому Розі чоловік із двох жінок обрав золото

Події в цій історії відбувалися 15 лютого в квартирі однієї містянки, яка запросила на вечірку свою подругу та знайомого чоловіка. За стіл сіли о 17:00, випивали й бесідували. А в якийсь момент жінки відволіклися, чим і скористався чоловік.

Читати...

Платіжки за опалення за лютий порадують криворіжців: у чому причина

Опалювальний сезон у Кривому Розі провалився. Все місто перекопане, а у квартирах містян проривають батареї. У зв’язку з тим, що протягом місяця багато мешканців буди без опалення, Теплоцентраль зробила перерахунок оплати за лютий. 

Читати...

Для запобігання аваріям ДТЕК Дніпровські електромережі розчистить від гілок понад 3 тисячі кілометрів електроліній у 2024

Упродовж 2024 року фахівці ДТЕК Дніпровські електромережі розчистять від гілок та дерев понад 3 тисячі кілометрів повітряних ліній. Такі роботи допоможуть уникнути аварійних відключень світла у клієнтів у випадках, коли насадження падають на електромережі.

Читати...