Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

25 Березня, 2024

На Дніпропетровщині розпочали реєстрацію на міжрегіональний молодіжний освітньо-професійний курс

Розпочалася реєстрація на освітньо-професійний курс «Державотворець: Дії заради змін». У триденному тренінгу зможуть взяти участь два десятки найвмотивованіших кандидатів. Їх відберуть з 10 регіонів.

Читати...

Поліз за пляшкою: у Кривому Розі із пастки витягували чоловіка (фото)

22 березня о 21:29 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на вулиці Івана Сірка Тернівського району чоловік застряг між залізною трубою та залізобетонною плитою.

Читати...

ДТЕК Дніпровські електромережі повернув світло усім клієнтам Кривого Рогу, знеструмленим внаслідок атаки рф

Станом на 25 березня у Кривому Розі та Криворізькому районі скасовані екстрені відключення електроенергії, які були введені після чергових обстрілів ворогом енергоінфраструктури.

Читати...

В Україні з’явилася книга про перший контакт з епілепсією. Що це та як її отримати?

26 березня у світі проводять “Фіолетовий день” – день обізнаності щодо епілепсії. Україна не стоїть осторонь просвітницьких подій та випускає книгу про перший контакт з епілепсією.

Читати...

Будував, щоб жити. На Авдіївському напрямку поліг криворізький воїн Геннадій Ковальов

Кривий Ріг – у скорботі за полеглим захисником Геннадієм Ковальовим. Геннадій Анатолійович служив кулеметником 235-го батальйону 129-ї бригади ТРО ЗСУ. 18 березня під час виконання бойового завдання він поклав голову за наше мирне майбуття, за перемогу над Злом, яке принесла нашій Вітчизні росія.

Читати...