test

Всі новини про життя міста

8 Квітня, 2024

У Кривому Розі на пожежі постраждала родина котів (фото+відео)

8 квітня о 11:48 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в чотириповерховому житловому будинку, розташованому на вулиці Едуарда Фукса в Покровському районі міста.

Читати...

Лікарі із Кривого Рогу делеговані на найбільшу урологічну подію в Париж (фото)

У період з 5 по 8 квітня у Франції проходив 39-й щорічний конгрес EAU. Це найбільша урологічна подія Європи, на якій представляють найновіші дослідження та важливі розробки в галузі урології.

Читати...

Уряд призначив виплати на дітей, позбавлених батьківського піклування – аналітики пояснюють, як це працюватиме

Кабінет Міністрів України ухвалив постанову щодо виплат для дітей, позбавлених батьківського піклування. Вона передбачає, що матеріальну допомогу отримають діти, які тимчасово перебувають у сім’ях родичів або знайомих, прийомних родинах або в дитячих будинках сімейного типу.

Читати...

Якою була вода у Кривому Розі минулого тижня

Державна установа  «Дніпропетровський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України» на період воєнного стану в країні продовжує здійснювати щоденний лабораторний контроль

Читати...

Спричинив ДТП, побив дідуся та погрожував журналісту: у Кривому Розі відкрили кримінальні провадження щодо водія Lexus (фото+відео)

Вранці 5 квітня на вулиці Українській сталася аварія. 33-річний керманич Lexus підрізав Nissan, після чого вискочив з автівки та накинувся на 74-літнього водія. За наслідками таких протиправних дій правоохоронні органи відкрили одразу три кримінальні провадження.

Читати...

Юні таланти із Кривого Рогу вирушили на XXI Міжнародний конкурс солістів-акордеоністів у Латвії

Наші юні таланти з Музичної школи №4 вирушили на XXI Міжнародний конкурс солістів-акордеоністів, який відбудеться 9-10 квітня 2024 у м. Даугавпілс, Латвія.

Читати...

Податок на прибуток підприємств: платники Дніпропетровщини забезпечують позитивну динаміку надходжень до загального фонду держбюджету

Протягом першого кварталу 2024 року до загального фонду державного бюджету платники Дніпропетровщини спрямували понад 1,8 млрд грн податку на прибуток підприємств.

Читати...

У Кривому Розі знайшлася ідеальна вбиральня (фото)

Поки невідомі зловмисники по місту спалюють елементарні зручності для відправлення природних потреб людини, активістка й громадська діячка Ольга Костіна знайшла ідеальну дамську кімнату.

Читати...