Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

6 Травня, 2024

«АрселорМіттал Кривий Ріг» – у першій десятці рейтингу Forbes Ukraine за обсягами капітальних інвестицій

Криворізьке підприємство посіло 8 місце у рейтингу Forbes Ukraine серед 200 найбільших приватних та державних компаній України за показником здійснених капітальних інвестицій у 2021-2023 роках. За цей час у цю сферу було проінвестовано понад 480 млн доларів США.

Читати...

За два роки по загибелі, у Кривому Розі змогли поховати морпіха Сергія Мар’яненка

Сьогодні, 6 травня, у Кривому Розі поховали загиблого воїна Сергія Мар’яненка. Два роки тіло захисника Азовсталі, морського піхотинця не могли передати на рідну землю.

Читати...

Ув’язнений підліток тюрми Кривого Рогу показав свої поетичні здібності

Неповнолітній ув’язнений Кирил Слабодянік, який утримується в державній установі «Криворізька установа виконання покарань (№3)», здивував громадськість своєю творчістю та вмінням виразно висловлювати почуття через слово.

Читати...

У Кривому Розі жінка розрахувалася 1 500 гривнями-сувенірами

«На око і не визначиш», – саме так подумала зловмисниця, коли тримала в руках три купюри номіналом по 500 гривень. Гроші були не справжні, а з ледь помітним написом «Сувенір», проте на дотик мало чим відрізнялися від оригіналу.

Читати...

Добрий знак: на Інгулецькому ГЗК оселився білий лелека (фото)

Вже тиждень працівники Інгулецького комбінату спостерігають за лелекою, який вільно гуляє територією підприємства. Наприкінці квітня пернатий гість прилетів на клумбу біля управління комбінату і вирішив там залишитися.

Читати...

Підтримка для родин загиблих цивільних: на Дніпропетровщині діє спеціальна програма

Громади Дніпропетровщини постійно потерпають від обстрілів росіян. Ворожі снаряди не тільки руйнують інфраструктуру, але й вбивають мешканців. Аби підтримати рідних жертв, обласна військова адміністрація ініціювала спеціальну програму.

Читати...

Жахливий прояв жорстокості: Кривий Ріг спантеличило відео побиття підлітків у Кривому Розі

Сюжет відеоролика нагадує далекі 90-ті роки з так званими «бігунами», коли група молодиків нападала на беззахисних. Спочатку банда переслідувала жертв, а потім безжалісно лупцювала.

Читати...