test

Всі новини про життя міста

24 Травня, 2024

Під час репетиції, на сцені, передчасно помер Олександр Бельський

Під час репетиції, на сцені, передчасно на 76 році життя пішов з життя митець з великої літери,
директор-художній керівник Криворізького академічного міського театру музично-пластичних мистецтв «Академія руху», заслужений діяч мистецтв України, Почесний громадянин Кривого Рогу Олександр Бєльський.

Читати...

Прийняти нову реальність та себе в ній, не боятися звертатися по допомогу: у Дніпрі пройшов Форум з життєстійкості (фото)

У Дніпрі відбувся Форум з життєстійкості «Осмислення. Цінності. Історії». Долучилися до нього люди з усіх районів Дніпропетровщини та різних професій. Це представники влади і бізнесу. Працівники соціальної та безпекової сфер, освітяни, митці. Приєдналися й амбасадори проєкту ТитаниUA.

Читати...

Шериф Дніпропетровщини допоміг військовому оригінально освідчитися коханій

Днями до шерифа однієї з громад Дніпропетровщини із особливим проханням звернувся Денис, який наразі є військовослужбовцем ЗСУ. Хлопець вирішив оригінально зробити пропозицію руки та серця своїй дівчині Людмилі, яка святкувала день народження.

Читати...

4 звички для здоров’я вашого серця, – МОЗ

Щоби наші серця були здоровими, потрібно постійно дотримуватися здорового способу життя. Він має складатися з декількох корисних звичок, які можна інтегрувати у побут без зайвих фінансових та часових витрат.

Читати...