Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

29 Травня, 2024

Допомога армії, підтримка ветеранів, важливі питання підтримки міської інфраструктури: всього 59 питань було розглянуто на травневій сесії Криворізької міськради

Зокрема, внесені зміни до міського бюджету. Додаткові кошти будуть спрямовані на підтримку Сил безпеки та оборони, проведення заходів з підтримки ветеранів та членів їх родин, проведення невідкладних аварійних ремонтів закладів соціально-культурної сфери та інше.

Читати...

У Кривому Розі чоловік організував банду з вимагання грошей (фото)

Оперативники управління стратегічних розслідувань в Дніпропетровській області спільно зі слідчими обласного слідчого управління поліції встановили, що організував кримінальний бізнес 46-річний мешканець Кривого Рогу. Для реалізації свого задуму він залучив знайомого.

Читати...

У Кривому Розі з нагоди 249-ї річниці міста бригадний генерал ЗСУ Михайло Драпатий отримав високе звання «Почесний громадянин міста Кривого Рогу»

Депутати Криворізької міської ради на травневому пленарному засіданні одноголосно прийняли рішення про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Кривого Рогу» героїчному воїну-захиснику Драпатому Михайлу Васильовичу за проявлену відвагу, мужність, героїзм, патріотизм, самовідданість і вірність військовій присязі й народу України.

Читати...

Підприємниці Дніпропетровщини можуть отримати грант на розвиток бізнесу

Жінки, які займаються підприємництвом, можуть отримати грант на розвиток бізнесу. Йдеться про компанії зі сфери переробної промисловості. Максимально – 15 тис дол. США до врахування податку. Кошти можна витратити на обладнання. Частково – на програмне забезпечення та навчання.

Читати...

Протидія домашньому і сексуальному насильству – аналітики пояснюють зміни до кримінального законодавства

Верховна Рада у першому читанні підтримала законопроєкт про публічне обвинувачення в домашньому насильстві.  Щоб зміни запрацювали, парламент має проголосувати за них у другому читанні, а потім документ повинен підписати Президент. 

Читати...