asd

Всі новини про життя міста

Навіки в строю! 5 травня загарбники убили криворізького воїна Андрія Бичкова

5 травня загарбники убили криворізького воїна Андрія Бичкова. Андрій Володимирович пішов на війну добровольцем: з 14 березня 2022 року вже був у лавах тероборонців.

Згодом криворіжець служив командиром роти вогневої підтримки військової частини А4060, мав звання капітана і прагнув захистити свою родину від російських убивць і ґвалтівників. Смерть за свою Батьківщину наш 45-річний земляк прийняв поблизу с. Новобахмутівка Донецької області.

Андрій Володимирович пішов на фронт з посади начальника дільниці №16 шахти «Криворізька» КЗРК. В юності він закінчив Дніпропетровський державний технічний університет залізничного транспорту. Трудове життя з Криворізьким залізорудним комбінатом молодий інженер пов’язав у  2005 році. Спочатку працював і учнем прохідника дільниці №9 шахти «Криворізька» («Родіна»), і підземним гірником, і підривником дільниці №16.

«Він був сумлінним, кваліфікованим та відповідальним фахівцем, пізнавав нові сфери діяльності, користувався заслуженою повагою в колективі», – сумують за колегою на підприємстві.

Не зможуть більше обійняти дорогу людину дружина та донька.

Вічна пам’ять і слава самовідданому сину Кривого Рогу! Честь і подяка за чин!

Джерело: ТРК Рудана

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі