test

Всі новини про життя міста

3 Червня, 2024

У Кривому Розі стартувала І зміна в таборі «Сонячний» (фото)

2 червня 2024 року відбулося відкриття першої зміни у дитячому таборі оздоровлення та відпочинку «Сонячний» Криворізької міської ради для дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки.

Читати...

Нетаньягу, Герцоґ  та Коліївщина: у Кривому Розі пенсіонерка розпалювала релігійну ворожнечу

Основним об’єктом дописів 69-річної пенсіонерки був народ Ізраїлю, політичні діячі цієї країни, а також інші персони, які мають відношення до єврейської національності.

Читати...

Підприємці Дніпропетровщини можуть отримати грант до 20 тис дол

Підприємців Дніпропетровщини запрошують взяти участь у грантовій програмі від міжнародної організації з міграції.  Мікро- та малий бізнес може отримати до 20 тис дол на підтримку власної справи.

Читати...

В обіймах любові. Звільнені з полону криворіжці зустрілися з рідними

Серед 75 звільнених із російського полону бранців повертаються додому й двоє криворізьких захисників – нацгвардійці частини 3011 Артем Заїка та Василь Параніч. Наші земляки мужньо боронили Маріуполь, трималися у підземеллях «Азовсталі» і за наказом вищого командування здалися в полон росіянам.

Читати...

Якою була та якою стала станція Швидкісного трамвая “Сонячна” у Кривому Розі

Швидкісний трамвай Кривого Рогу є справді міською пам’яткою. Навряд чи десь ще можна знайти такий незвичайний симбіоз міського трамваю із підземним метро. Для криворіжців це будинний спосіб пересування, без якого вони вже не уявляють свого життя.

Читати...

У Кривому Розі військовий чоловік виніс техніку із хати

Дії військовослужбовця, після того як його мати подала заяву в поліцію, кваліфікували ст. 89 КК України як самоправство. Куди дівав солдат побутову техніку та гаджети, здогадатися не складно – відносив у ломбард. Деяку вдалося повернути, а от витрачені кошти – ні.

Читати...

Міжнародний День захисту дітей: у Кривому Розі завітали до дитячого будинку сімейного типу Рустамових (фото)

Напередодні Міжнародного Дня захисту дітей голова Ради оборони міста Олександр Вілкул завітав з подарунками до дитячого будинку сімейного типу Рустамових. Вячеслав та Олена виховують двох біологічних дітей та семеро прийомних дітей.

Читати...