Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

7 Червня, 2024

У Кривому Розі дітям ВПО пропонують стати здобувачами освіти шкіл міста

Як відомо, з 3 червня на базі закладів освіти Саксаганського району працюють дитячі літні майданчики (спортивні, розважальні, мовні, науково-дослідницькі, екологічні тощо).

Читати...

У 112-ій гімназії відкрили меморіальні дошки – на честь чотирьох випускників закладу

У гімназії номер 112 вшанували пам’ять своїх колишніх випускників. На фасаді закладу відкрили чотири меморіальні дошки на честь Олега Зубрицького, Артема Костюка, Рустама Алієва та Віталія Чепеля. Всі четверо поклали свої життя за Україну.

Читати...

На Дніпропетровщині провели другу у цьому році конференцію, присвячену розвитку легкої промисловості (фото)

На Дніпропетровщині вже вдруге у цьому році відбулася конференція, присвячена розвитку легкої промисловості. Першу провели наприкінці березня. Нині зібрались знову. Долучились дотичні до галузі підприємці, топ-менеджери, інвестори.

Читати...

Щоб не бути ухилянтом: у Кривому Розі центр «Віза» роз’яснює, куди потрібно звернутися для уточнення облікових даних в ЄДР призовників, військовозобов’язаних та резервістів

Згідно з вимогами закону про мобілізацію, усі військовозобов’язані мають протягом 60 днів оновити свої особисті дані. До числа тих, кому потрібно оновлювати дані, входять усі військовозобов’язані чоловіки від 18 до 60 років, призовники і резервісти, ті, хто заброньований, має відстрочку, а також військовозобов’язані жінки.

Читати...

У Кривому Розі жінка вкрала труси для коханого

Відчайдушна мешканка Кривого Рогу так хотіла зробити приємність своєму обранцю, що навіть наважилася на злочин. Жінка 6 квітня прийшла в «Аврору» по вулиці Соборності, де й вирішила «придбати» подарунки.

Читати...

У Кривому Розі тимчасово буде знято прапор України на флагштоці у парку Героїв

Флагшток у парку Героїв встановлений в 2021 році, є найбільшим у місті. За час його експлуатації, виникла необхідність проведення ревізії та поточного ремонту підйомного і поворотного механізмів прапора України.

Читати...

Під час презентації ТитаниUAдо проєкту приєднався ще один амбасадор (фото)

У Дніпровському районі презентували проєкт ТитаниUA. Захід зібрав ветеранів, які відновлюються після поранень, військових, які й досі у строю. А ще представників влади, реабілітологів, спортсменів.

Читати...