Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

18 Червня, 2024

Асоціації “Союз бізнесу Кривого Рогу” підписала меморандум з представниками Саксаганського виконкому

Сьогодні, 18 червня, в офісі Асоціації “Союз бізнесу Кривого Рогу”, яку очолює підприємець Михайло Мармер, був підписаний меморандум з представниками Саксаганського виконкому в особі голови Василя Старовойта.

Читати...

У Кривому Розі суд вирішив відібрати малолітнього сина від матері та передати його батьку: чому?

9 сіня 2024 року до закладу охорони здоров’я бригадою швидкої медичної допомоги доставлено малолітню дитину 2021 р.н. з отруєнням наркотичною речовиною, яку готувала його мати для власного вживання, але відволіклася і не помітила як син з’їв чи вдихнув дану речовину і йому стало зле.

Читати...

Публічних службовців Дніпропетровщини навчають основам вебдоступності

На Дніпропетровщині пройшов тренінг з основ цифрової доступності для публічних службовців. Представників комунальних підприємств та органів місцевого самоврядування навчали писати адаптивні тексти для соцмереж та сайтів. А ще – підлаштовувати їх візуальне оформлення під потреби всіх користувачів.

Читати...

Залізне серце України: Дніпропетровщина – одна з найбагатших на корисні копалини областей держави

Ряд областей України має значні запаси залізної руди, вугілля, марганцю, урану, титану тощо. І це без урахування водних ресурсів та плодючих земель.

Читати...

Митники виявили контарбанду серед тонн залізної руди, яка прямувала з Кривого Рогу

На залізничній станції «Ізов», що на Волині митники виявили тисячі пачок цигарок. Контрабанду намагалися приховати у різних потягах із залізною рудою. Вантаж прямував з Кривого Рогу.

Читати...