test

Всі новини про життя міста

2 Липня, 2024

У Кривому Розі чоловік на дитячому майданчику обікрав зайняту матусю

Зазвичай, на облаштовані майданчики приходять гуляти з дітьми, тому дорослі всю увагу переключають на свої чада. І поки слідкують, щоб із дітлахами нічого не сталося, то за їх речами полюють зловмисники.

Читати...

На Запорізькому напрямку загинув воїн з Кривого Рогу Роман Квас

Не звик скаржитися. 28 червня у боях на Запорізькому напрямку загинув вірний син України – Роман Квас. Більше 17 років  чоловік пропрацював електрозварником на ремонтному виробництві ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг».

Читати...

Човнова станція Кривого Рогу: історія

Човнова станція Кривого Рогу – своєрідна візитівка міста. Її збудували в середині минулого століття на лівому березі парку імені газети «Правда» (зараз – парк ім. Ф. Мершавцева), церемонія відкриття відбулася у травні 1957 року.

Читати...

Мешканка Кривого Рогу купила в Ельдорадо холодильник, але він він перестав працювати: справа дійшла до суду

Мешканка Кривого Рогу придбала в Ельдорадо холодильник Whirpool за 10798 грн. Згодом він перестав працювати. Жінка звернулася за ремонтом по гарантії, проте результату не отримала.

Читати...

Актуально: як у Кривому Розі можна отримати військово-обліковий документ в електронній формі

18 травня набув чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо окремих питань проходження військової служби, мобілізації та військового обліку» відповідно до положень якого громадяни України у віці від 18 до 60 років, які підлягають взяттю на військовий облік або перебувають на військовому обліку, зобов’язані уточнити протягом 60 днів свої облікові дані

Читати...