test

Всі новини про життя міста

3 Липня, 2024

До Кривого Рогу з табору відпочинку повернулися діти захисників Маріуполя

Радісні та натхненні діти захисників з криворіжжя повернулися з табору. Сказали чесно, що навіть не хотіли вертатися. Так сподобалася атмосфера та програма християнського адвентистського табору YOUR CAMP під Чернівцями.

Читати...

Стало відомо, як у Кривому Розі чоловік пограбував і зґвалтував жінку

На початку слід зазначити, що ґвалтівник – уродженець російської федерації, а в Україні проживає без громадянства й реєстрації. Тюремне життя розпочав з 1996 року за злочини, які чинив на території Дніпропетровської області. На його рахунку шахрайства, пограбування, грабіж і зґвалтування.

Читати...

У Кривому Розі 339 відвідувачів завітали до музею російсько-української війни (фото)

Музей російсько-української війни було створено з початку Антитерористичної операції. У травні 2022 року криворізький «Музей Героїв АТО» перейменували на «Музей російсько-української війни».

Читати...

Поїздом із Києва до Кривого Рогу за пів року подорожували з 1748 тваринами

За перші шість місяців цього року Укрзалізниця перевезла вже 112 185 тварин – саме стільки квитків на улюбленців ви придбали через мобільний застосунок та сайт компанії.

Читати...

«АрселорМіттал Кривий Ріг» закликав Уряд переглянути норму щодо імпорту не менше 80% електроенергії

За результатами імпорту електроенергії в травні-червні цього року та аналізу його впливу на економіку підприємства, регіону й держави «АрселорМіттал Кривий Ріг» доєднується до позиції ряду інших енергоємних підприємств України, які раніше висловили занепокоєння щодо необґрунтовано завищеної вимоги обов’язкового імпорту електроенергії.

Читати...