Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

19 Вересня, 2024

Цьогоріч найвищу корпоративну нагороду Метінвесту отримав начальник бурової дільниці в Першотравневому кар’єрі ПівнГЗК Іван Ковтун

Золота зірка стала справжньою окрасою і до того багатого арсеналу нагород 37-річного Івана Ковтуна, начальника бурової дільниці в Першотравневому кар’єрі Північного ГЗК.

Читати...

У регіоні спостерігається зростання захворюваності на ГРВІ та COVID-19

За останній тиждень у регіоні виявлено 1126 нових випадків захворювання на COVID-19, що на 21,6% більше порівняно з попереднім тижнем. На жаль, п’ятеро мешканців області померли від цієї хвороби.

Читати...

Сім років відбуватиме за ґратами криворіжець, який до смерті забив хвору матір

До 7 років тюрми засудили криворіжця, який до смерті забив свою важкохвору матір. Вона часто сварила недолугого сина, який безпробудно пив. Того злощасного дня літня жінка вкотре звернулася до сина з вимогою кинути, врешті, пиячити.

Читати...

У Кривому Розі відкрили Денний центр допомоги постраждалим від домашнього насильства (фото)

18 вересня керівник проєкту «Міста і громади, вільні від домашнього насильства» Фонду ООН у галузі народонаселення (UNFPA) Костянтин Бойчук відкрили Денний центр соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі.

Читати...