Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

25 Вересня, 2024

У Кривому Розі прощаються з 12-річним Максимом Шаульським і його бабусею – Валентиною

Дві труни, два обірваних життя. У Кривому Розі нині прощаються з 12-річним Максимом Шаульським і його бабусею Валентиною Василівною. В ніч на 21 вересня у власній домівці їх вбила російська ракета.  

Читати...

У Кривому Розі головний інженер поранив людину перочинним ножем

19 травня о 17:15 на території біля супермаркету «АТБ» в Тернівському районі зустрілися раніше знайомі чоловіки й жінки. Проте давні знайомі мали й давню неприязнь: містянка стала звинувачувати приятеля в тому, що він фотографував її без дозволу.

Читати...

Кривий Ріг презентує Україну на Європейському танцювальному флешмобі (відео)

Кривий Ріг вшосте презентує Україну на Європейському танцювальному флешмобі “WORK it OUT 2024” від Асоціації “Європейський маршрут індустріальної спадщини” (ERIH – European Route of Industrial Heritage).

Читати...

Поліціянтка із Кривого Рогу стала найкращою з тхеквондо (фото)

Оперуповноважена сектору кримінальної поліції відділення поліції № 1 Криворізького районного управління поліції Анастасія Матросова здобула золоту та срібну медалі на відкритому Чемпіонаті Дніпропетровської області з тхеквондо.

Читати...

Використання колтрекінгу для підвищення ROI маркетингових кампаній

Використання колтрекінгу дозволяє підвищити ROI маркетингових кампаній, забезпечуючи точне прослідковування дзвінків, аналіз ефективності різних каналів реклами та оптимізацію витрат на маркетинг.

Читати...