Всі новини про життя міста

8 безпілотників збили в небі над Криворіжжям: через падіння уламків у місті пошкоджені тепломережі і лінія електропередач

Сили протиповітряної оборони Дніпропетровщини знищили 15 безпілотників у небі над областю.

Про це повідомив очільник обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

За його словами, 8 БпЛА збили у Криворізькому районі, ще 7 знищили у Нікопольському районі.

“Через падіння уламків у Кривому Розі пошкоджені тепломережі і лінія електропередач. Через перепад напруги у місті відключені декілька котелень. Без тепла залишились 6 лікарень, понад півтори сотні навчальних закладів. А ще 3 тис будинків, де загалом мешкають 76 тис людей. В одному з медзакладів були перебої з електропостачанням. Його відновили.

Аварійно-відновлювальні бригади працюють.

Цілив агресор по критичній інфраструктурі і на Нікопольщині. Уламки збитого безпілотника пошкодили енергообʼєкт. Без світла залишились понад 3 тис абонентів у Нікополі та більш ніж 6,4 тис у районі. Електропостачання вже відновили.

Двічі ворог обстріляв Нікопольщину з важкої артилерії. Страждали Марганець і Покровська сільська громада”, – зазначив Сергій Лисак.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
4 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
буковель-ОМАНСЬКИЙ
1 місяць тому

Дрогобич бомбили..тепер до Стрия добрались
Сили оборони уразили кораблі “Ямал” та “Азов”, центр зв’язку і об’єкти інфраструктури ЧФ РФ у Севастополі, Мінус 34 кацапи та три літаки у русні через нічну бавовну у Севастополі , – росЗМІ.
РосСМИ пишут об огромных потерях в личном составе в ходе удара по Севастополю – якобы погибли 34 военных, 11 из них – офицеры. Еще около 40 военных ранены. Кроме того, были повреждены самолеты россиян.
В результате падения обломков сбитых ракет повреждены три самолета Су-27 на аэродроме «Бельбек». Один из самолетов поврежден очень серьезно.
Ракеты ВСУ ударили и по месту дислокации российских оккупантов морпехов. Там серьезные жертвы.
З кацапських соцмереж .. Глузують .

– привет Storm Shadow , где летал ?
– летал я в Крым – ****** “Ямал” . !

Ворон
1 місяць тому

Пригадуєте дикий і провальний візит до США групи слуг і пари їхніх прислужників із лояльних фракцій/груп? Там вони їхали “просити” про підтримку фінансування України… Наприклад, такий собі Арахамія в кросівках вартістю в місячну зарплату середньостатистичного американця. Ну, й слугині з шанелями луїс-вітонами та іншим.

Провал був абсолютний. Візит лише зашкодив. Бо обмеження прав парламентської опозиції вже на той час жорстко критикували в США, а поїхала лише влада, натомість бушував скандал через недопуск Петра Порошенка на важливі заходи. Поїхали переважно неадеквтні або слабо підготовані для переговорів особи. Демонстративне міщанське жлобство в одежі й аксесуарах уже згадував. Тому в Конгресі на цей візит відреагували погано, він лише добавив негативу. Особливо через те, що слуги попхалися в округи американських депутатів у той самий час, коли ті планово прибули до Вашингтона. Ніхто про організацію зустрічей не просив і не старався. Діаспору не задіювали, лобістів не шукали. Зате жили в хороших готелях, відвідували спа-процедури й робили дорогі закупи. Ах, так: візит повністю профінансований з українського бюджету.

Нарешті Хряку стефанчуку довелося таки дати відповідь на офіційний депутатський запит. І то, як стверджують, після погрози судовим позовом. Тут засвітилася вартість вояжу слуг, який не приніс ЖОДНОГО результату. Нічого не досягнуто досі. Рахувати будемо в дронах? Ну, давайте, щоб без різночитань, у гривнях – 1.693.620… Але є підстави припустити, що там були два окремі пункти фінансування, бо літав “вдихнути повітря свободи” й сам Хряк із купою обслуги. Там, зазвичай, не менше…