asd

Всі новини про життя міста

Безробітна отримала роботу: у Кривому Розі жінка ошукала приятеля

На початку 2024 року заміжня мати малолітньої дитини перебувала в гостях у знайомого чоловіка. Жінка побачила, що приятель має декілька мобільних телефонів, тому й звернулася до нього з проханням дати їй у тимчасове користування гаджет.

Для достовірності своїх намірів вона поскаржилася, що не має можливості придбати апарат, а їй вкрай необхідно підтримувати зв’язок через дзвінки та месенджери. Вислухавши вмовляння, власник дав свій Redmi, домовившись про повернення через місяць.

Проте дедлайн умови минув, а жінка так і не віддала гаджет, тому чоловік звернувся в поліцію, повідомивши обставини злочину та матеріальну шкоду в розмірі 2 925 гривень.

Правоохоронці кваліфікували дії громадянки як злочин за ч. 1 ст.190 КК України, за ознаками: заволодіння чужим майном шляхом обману – шахрайство.

Коли справу передавали в суд, то додали характеристику обвинуваченої: за місцем мешкання характеризується посередньо, звертається за медичною допомогою  до лікаря-психіатра  з 2022 року з приводу змішаного тривожно-депресивного розладу.

12 квітня 2024 року Довгинцівський районний суд міста Кривого Рогу відправив безробітну винуватицю на громадські роботи тривалістю 200 годин.

Мобільний телефон вона повернула власникові.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі