Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

Для адаптації переселенців у Кривому Розі відкрили робітничий простір – швейну майстерню (фото)

У Кривому Розі за підтримки міжнародних партнерів, а саме Гуманітарного фонду для України (UHF) Управління ООН з координації гуманітарних справ/OCHA Ukraine, Громадською організацією «Проліска» на базі Криворізького фахового коледжу Державного університету економіки і технологій відкрився робітничий простір – швейна майстерня.

Про це повідомили у міському відділі преси та внутрішньої інформації.

«Ми намагаємося створити умови комфорту, безпеки та затишку для людей, адже вони були змушені тікати від війни, окупації та смерті. В цьому нам допомагають міська влада, рада Оборони міста та благодійні організації. Завдяки Гуманітарній місії ГО «ПРОЛІСКА» за фінансової підтримки Гуманітарного фонду для України (UHF) Управління ООН з координації гуманітарних справ реалізується проєкт щодо обладнання швейної майстерні та комп’ютерного класу. В цій швейній майстерні переселенці можуть відремонтувати або пошити власні речі, пошити постільну білизну, рушники тощо. Хто не вмів шити, і має бажання, то його навчать. Такі майстерні будуть затребувані, це – корисна справа», – сказала комендант гуртожитку Ірина Несененко.

З початку війни Криворізький фаховий коледж ДУЕТ у своєму гуртожитку прийняв понад 300 вимушених переселенців. На сьогодні тут проживає 137 осіб, із яких 36 діти. Більшість це переселенці з Херсонської та Миколаївської областей. В приміщеннях гуртожитку були обладнанні ігрові та навчальні зони для дітлахів, куточки для творчості та спорту. Крім того, як дорослим так і дітям надається психологічна допомога, юридичні консультації, професійна допомога лікарів. Працівниками закладів освіти для дітей були організовані заняття творчих гуртків та спортивні ігри, виїзні вистави театру «Академія руху» та театру ляльок. Для безпеки, як персоналу коледжу так і ВПО у закладі є укриття на 570 місць. Воно обладнано всім необхідним.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі