asd

Всі новини про життя міста

Для КП «Криворіжтепломережа» купили ще 5 аварійно-ремонтних машин (фото)

У Кривому Розі поповнюють автопарк комунальної техніки – все для оперативного реагування на виклики та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій комунальними підприємствами.
Криворізкі комунальні підприємства – колективи та техніка, у числі найперших прибувають на місця ворожих атак та беруть участь у ліквідації наслідків ворожих ударів. Коли потрібна була допомога у будівництві захисних споруд – 70% техніки надали саме комунальні підприємства.
Зараз тривають роботи з підготовки до нового опалювального сезону і комунальники наполегливо працюють, щоб місто та його жителі були з водою, теплом та світлом.
КП «Криворіжтепломережа» отримало ще 5 аварійно-ремонтних машин
Усього з початку війни для комунальних підприємств міста – “Кривбасводоканал”, “Криворіжтепломережа”, “Сансервіс” – придбано39 одиниць спеціальної техніки. До того ж в цьому році планується придбати ще 15 одиниць.
КП «Криворіжтепломережа» нещодавно поповнило автопарк п’ятьма спеціалізованими автомобілями ««Аварійно-ремонтна майстерня». Техніка придбана за кошти міського бюджету.
Олександр Вілкул, голова Ради оборони Кривого Рогу, сказав: «Зараз важливо розуміти, що підприємства тепло-водопостачання працюють в аварійному режимі. Тому що труби не розраховані, що їх будуть 5 разів на день включати і виключати. Якщо брати тепло, то це було під час блекаутів взимку. Якщо брати воду, то це, взагалі, важка ситуація, адже труби не розраховані, що їх протягом декількох місяців включали-виключати по декілька разів на день. Це – і електродвигуни, і насоси, і, безумовно, кожне відключення це гідравлічний удар. Тому, дуже важливо, щоб пережити майбутню зиму, і далі створювати аварійні бригади. Тож, та аварійна техніка, яку ми закуповуємо, дозволить нам з меншими проблемами зараз працювати по поривам по воді, а по «Тепломережі» – в осінньо-зимовий період оперативно реагувати на виклики».
Олександр Єрін, головний інженер КП «Криворіжтепломережа» сказав: «У цьому році міський бюджет виділив «Криворіжтепломережі» 15 млн 150 тис грн. На ці кошти ми придбали 5 спеціальних аварійних машин. До початку опалювального сезону ці машини доукомплектуємо: встановимо газо- та електрозварювальне обладнання, генератор, насос для відкачування. І ці автомобілі будуть працювати в опалювальному сезоні 2023-2024 років. Це дозволить більш оперативно реагувати на позаштатні ситуації, своєчасно усувати пошкодження на теплових мережах, котельнях, тощо. Підприємство «Криворіжтепломережа» продовжує підготовку до зими. На сьогодні готовність котелень складає близько 58%. Із 66 котелень, що ми будемо експлуатувати, готові 42. В опалювальний сезон також експлуатуватимемо 340 км теплових мереж. Наразі, готові 174 км. Сьогодні ремонтуємо три котли на котельнях Північний ГЗК-2, Центральна та по вулиці Свято-Миколаївській, 18. Основні роботи плануємо завершити до 1 вересня».

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі