asd

Всі новини про життя міста

День Української Державності – в Кривому Розі вручили нагороди (фото)

Криворіжці єдиною міцною командою день за днем наближають Перемогу, допомагають військовим та мешканцям рідного міста.
28 липня, до Дня української державності голова Ради оборони міста Олександр Вілкул вручив нагороди криворіжцям, які з перших днів повномасштабного вторгнення росії долучилися до великої командної роботи зі зміцнення оборони рідного міста, підтримки військових, внутрішніх переселенців, ліквідації наслідків ворожих атак.
Подяки голови Ради оборони Кривого Рогу отримали 160 чоловік – волонтери, медики, освітяни, працівники комунальних підприємств, працівники ДСНС, підприємці. у тому числі ті, хто брав участь у допомозі людям та ліквідації ворожих атак 13 червня та 14 липня.
Звертаючись до земляків Олександр Вілкул підкреслив: «Разом з вами ми пишемо нову історію сильної, незалежної України. Становлення України як держави розпочалося з часів Київської Русі. Непростим був шлях державотворення, але цілі покоління українців жили, працювали задля спільної мети – бачити Україну суверенною, самостійною державою, повноправною частиною європейської спільноти. І наприкінці XX століття ми досягли цього. І нікому не дамо забрати у нас свою землю, країну!
Сьогодні – 519 день війни. 519 день як ми з вами, дорогі криворіжці, стоїмо на захисті Кривого Рогу та держави. Клятий ворог намагався і досі робить спроби залякати нас, зламати, але нічого в нього не вийде! Бо ми захищаємо та воюємо за своє, рідне!
Одним із основних напрямків нашої роботи залишається підтримка захисників та захисниць. З початку війни Рада оборони Кривого Рогу надала допомогу нашим військовим на суму 1 млрд 320 млн грн. Понад 700 млн грн – міський бюджет. Решта – 567,3 млн грн – це приватні кошти спрямовані нами через фонд “Набат Кривбас”. Це – комплексна допомога, починаючи від техніки, обмундирування, спецобладнання, ремонту та придбання автомобілів».
Окремий напрямок – оборона Кривого Рогу. Було побудовано понад 10 ліній оборони у Дніпропетровській, Херсонській та Миколаївській областях – це понад 320 км протитанкових ровів, 450 ВОПів, РОПів та укріпрайонів”.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі