Всі новини про життя міста

До Небесного війська приєднався криворізький воїн-артилерист Костянтин Кузьменко

До Небесного війська приєднався криворізький воїн Костянтин Кузьменко. Нашому землякові, який поклав життя за Україну 29 жовтня, було 53 роки. Він пішов на передову навесні 2022 року, запекло нищив ворога самохідною артилерійською установкою.

До війни Костятин працював у цеху металоконструкцій Ливарно-механічного заводу. Колеги запам’ятали його спокійним і виваженим, завжди готовим допомогти у скрутну годину.  

Попрощатися з полеглим Героєм і віддати йому належну шану прийшло чимало криворіжців.

“Ми працювали з ним разом багато років, – згадує Юрій Ватрашков. – Костя раніше трудився на коксохімі, а потім перейшов до нас. Спокійний був, потихеньку все робив, не квапився. Він пішов до армії вже немолодим, але молодець, не побоявся. Ситуація в його родині непроста – мама в росії живе, він туди раніше їздив часто. Гарною був людиною. Котів любив дуже – годував їх, лікував, помогти завжди був готовий. А от де служив, нам не розповідав. Я чув, він був на війні і зв’язківцем, і артилеристом”.  

Добрим спогадом згадують Костянтина Петровича рідні, друзі й колеги. Перше, що спадає їм на думку, – його любов до тварин.

«Котиків дуже любив, – каже Микола Миколайович, начальник цеху металоконструкцій Ливарно-механічного заводу. – Загибель Кості – велика втрата для нас, він був гарним працівником, вірним своїй роботі, усім співчував. Був донором, допомагав людям. Він мав поганий зір і якраз перед війною переніс операцію на очах. Я навіть не думав, що з нього буде такий сміливий воїн. Він казав, що “працював” на САУ, але напрямки фронту не називав».

У загиблого Героя залишилася родина, донька й онучка. Вічна пам’ять і слава захиснику!

Джерело: ТРК Рудана

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі