asd

Всі новини про життя міста

До небесного війська приєднався криворізький захисник Микола Пивоваров

Навічно в наших серцях. 26 квітня  на Донеччині загинув криворіжець Микола Пивоваров. Останній бій Воїн прийняв  біля селища Новокалинове.

До призову на військову службу під час мобілізації в березні 2023 року чоловік працював машиністом крана у конвертерному цеху.

«Микола мав величезний досвід, – розповідає старший майстер конвертерного цеху Олексій Тиква. – Більш ніж два десятиліття працював він у цеху, був класним спеціалістом і чудовою людиною. Врівноважений, мудрий, з почуттям гумору, Микола Пивоваров мав авторитет у колег. Керував розливальними кранами вантажопідйомністю 200 й 225 тонн, переміщував ковші, повні розплавленої сталі. Робота надзвичайно відповідальна. Коли ти розливаєш рідку сталь, то від твоїх професіоналізму, витримки та сконцентрованості залежить не лише робота цеху, а ще й життя колег, що працюють поруч. Працював він майстерно і безпечно. Непоправна втрата для нас», – згадує колега.

У загиблого Героя залишилися дружина та двоє дітей.

«Щиро співчуваємо рідним, друзям, колегам загиблого героя», – написали на сторінці газети «Металург» ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг».

Вічна шана Героям!

Джерело: ТРК Рудана

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі