asd

Всі новини про життя міста

До уваги рибаків Кривого Рогу – закінчилася нерестова заборона

Період нересту дуже важливий, тому щороку у весняно-літній період в Україні запроваджуються певні обмеження на вилов риби у водоймах. Нерест – це період, коли риба готує ікру для розмноження, при цьому цілком здатна відпливати на значні відстані від того місця, де зазвичай мешкає.

Так, 20 травня закінчилась нерестова заборона на всіх річках та їх кореневих водах (руслах річок з усіма діючими рукавами, затоками, затонами) в межах Дніпропетровської області.

Про це повідомляє Дніпропетровський рибоохоронний патруль.

Також нагадуємо, що нерестова заборона триває у Кам’янському водосховищі по 16 червня, у Дніпровському водосховищі – по 13 червня, у всіх інших водосховищах –по 9 червня, а у інших придаткових водоймах річок – по 30 червня. Детальніше з інформацією можна ознайомитися на сайті Дніпропетровського рибоохоронного патруля за посиланням.

Дніпропетровський рибоохоронний патруль закликає суворо дотримуватись встановлених норм законодавства під час нересту, адже він відіграє важливу роль у відтворенні природних ресурсів та підтриманні сталих запасів риби.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі