test

Всі новини про життя міста

І артилерією, і дронами-камікадзе ворог тероризував Нікопольщину. Райцентр й Покровську громаду

На жаль, є семеро потерпілих.

Під час артобстрілу постраждали жінка і 6 чоловіків. Здебільшого, у них осколкові поранення. Лікарі надають всю необхідну меддопомогу.

Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Є також чимало руйнувань.

Пошкоджені 6 багатоквартирних та 11 приватних будинків, 6 господарських споруд, авто. А ще – дитсадок, бібліотека, адмінбудівля, банк та магазин. Зачепило лінію електропередач та газогін.

Вдень ворог вдарив FPV-дронами по Зеленодольській громаді Криворізького району. Пошкоджена будівля. Ніхто не постраждав.

За уточненою інформацією, через вчорашню атаку на Дніпро постраждали 58 людей. В лікарні досі 21 поранений. Троє – у важкому стані.

У лікарні померла 58-річна жінка. Вона також постраждала під час вчорашньої атаки росіян на Дніпро. Медики робили все, що можна. Та травми виявилися занадто важкими.

…Вже 7 жертв.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
1 Коментар
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
,,ваван нелохович...
1 день тому

На фронтах шалений тиск. Просто дикий – було понад 160 бойових зіткнень. І ворог просувається або має такі перспективи по всьому Східному фронті. На щастя, поки неспівмірно із втратами і випаленими ресурсами. Що відмітив для себе – військові експерти, які дуже обережні в оцінках і точно уникають якихось опозиційних висловлювань, переважно щодо проблем на кожній ділянці згадують фразу “внаслідок помилок, не повторювати більше помилок, незрозуміло, як це було допущено”. Ні, йдеться переважно не про якісь масштабні помилки, а про досадні дрібниці, які є прямим продовженням кадрового зе-погрому в ГШ і командуванні ЗСУ.

Отже, є загроза Куп’янську. Там нарощуються сили ворога й нема певності, чи наступ Залужного, який так у 2022-му збісив зе та завгоспа не буде ревізований у 2024 році. Часів Яр. Район Канал остаточно втрачений. Там знищено все, триматися нема за що. Відповідно, лише від забезпечення ЗСУ залежить, чи цей стертий до рівня землі район буде вигідним плацдармом для наступу ворога, чи великою сірою зоною, бо русні там так само нема де закріпитися, як і нашим бійцям.

Особливо складно на Торецькому напрямку. Тут ворог проривається поки вузькими смугами і вже зав’язує бої в Торецьку й Нью Йорку. Найімовірніше, закріпившись на околицях, почне розширювати зону прориву – вони вивчили помилки початку вторгнення. Покровський напрямок – усе без змін – ворог пре всіма силами. Поки без значних просувань. Значно гірше в Красногорівці. Її скоро доведеться покинути, а це вже не тактичні, а оперативні погіршення на фронті. Там головне те, про що казав Залужний ще торік у вересні й на що направив зусилля й фінанси Порошенко – колосальна потреба в сучасних засобах РЕБ. Перевага ворога в можливостях повітряного ураження колосальна. Протидія мінімальна. Ситуація створена з. який заблокував цей напрямок ще минулої осені й відкинув попередження Залужного.

На тривогу експертів, що ворог може розвинути ініціативу на Донеччині, провладні говоруни відповідають хіба фразою продажного пропагандиста Чмута (це той, що зумів рейдернути колись славний фонд “Повернись живим” і роками на догоду кротам дискредитував нашу оборонку), що повільний відступ – це також перемога… А може влада представить стратегічну карту, до яких ліній вона планує отак “перемагати”? А може краще відновити нормальне командування та усунути зрадницьку ставку від усіх рішень та навіть доступу до інформації?

Підтримуємо ЗСУ!!!