asd

Всі новини про життя міста

Історія криворізького захисника Артема: «Я не міг сидіти та просто дивитися» (фото)

Війна, котру рф вже другий рік поспіль веде в Україні, вбиваючи та скалічуючи тисячі мирних українських громадян, змінила життєві долі мільйонів людей: чоловіки мирних професій взяли до рук зброю, аби захищати рідну землю від рашистської нечисті.

Криворіжець Артем працював охоронцем, тож військову справу добровільно освоював «на ходу».

Криворізька окрема 129-а бригада територіальної оборони розповіла історію молодого чоловіка, котрий мужньо боронить Україну:

«Хтось прийшов до наших лав вже з досвідом отриманим в боях раніше, а хтось освоював військову справу «на ходу».

Одним з таких «синів» бригади являється Артем «Бокал». Родом з Кривого Рогу. До війни працював охоронцем та будував своє особисте життя. Призваний добровільно з березня минулого року, майже з самого початку російського вторгнення. Нещодавно одружений. Дружина на 7 місяці вагітності.

«Спочатку добровольцем мобілізувався мій друг, ну вже і я за ним. Треба було, то й пішов, а як інакше. Дружина хвилюється, переживає, але реагує нормально, все розуміє, бо НІХТО КРІМ НАС», – каже Артем.

До війни Артем проходив лише строкову службу, а зараз впевнений в собі стрілець та побратим. Перший бойовий досвід отримав в боях на Херсонському напрямку.

«Коли добровільно йшов, розумів, що рано чи пізно це усіх торкнеться. Я не міг сидіти й дивитись, коли хтось зі зброєю в руках стримує вторгнення, в той час, як я прогулююсь та відпочиваю. Самого себе совість замучила, тим більше розумів, що під загрозою Україна, дім. Сидіти склавши руки та нічим не допомагати тоді вже був зовсім не вихід з ситуації. Я свій вибір зробив, саме тому я тут, бо кожен чоловік — це опора та захист свого дому, тому має робити свій внесок в боротьбі з агресором. Хоча для цього й не обов’язково бути на передовій. Можна бути корисним і в тилу»», – говорить про свій свідомий вибір Артем.

Наші захисники зараз творять історію. Україна дякує кожному, хто стоїть на захисті та нищить ворога. Саме на таких воїнах будується щасливе майбутнє НАШОЇ КРАЇНИ.

Вперед, до ПЕРЕМОГИ!».

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
1 Коментар
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі