Всі новини про життя міста

Історичні світлини: у соцмережі показала відпочинок на криворізькій турбазі у 1975 році

Цікаві фото з’явилися у популярному місцевому історичному пабліку Криворізька старовина.

«Відпочинок на березі Карачунівського водосховища. Турбаза «Окунь» рудоуправління ім. Дзержинського. Літо 1975 року. Фото А. Шроменка», – підписав модератор групи Eduard Dvorchuk.

Фонды РУ им. Дзержинского
Фонды РУ им. Дзержинского
Фонды РУ им. Дзержинского
Фонды РУ им. Дзержинского
Фонды РУ им. Дзержинского
Фонды РУ им. Дзержинского
Фонды РУ им. Дзержинского
Фонды РУ им. Дзержинского
Фонды РУ им. Дзержинского
Фонды РУ им. Дзержинского
Фонды РУ им. Дзержинского
Фонды РУ им. Дзержинского
Фонды РУ им. Дзержинского
Фонды РУ им. Дзержинского

«Я обожнювала турбази, коли з вечора п’ятниці до неділі разом з батьками виїжджали за місто. Наша турбаза від ЛРРЗ була скромнішою, невеликий адмінкорпус з танцмайданчиком на даху, оглядова вежа зі спіральною драбиною, палатки і дерев’яні будиночки для проживання і катамарани, зроблені на заводі (найкращі, на яких я каталась впродовж всього життя). Саме великі намети стояли на місці будиночків, якими потім забудували всю територію і я, як маленька дурепа, щиро заздрила тим, кому не вистачило будиночків і хто ночував на землі, на матрацах і розкладачках, зі світлом ліхтарика. Там я познайомилась з багатьма дітьми колег і співробітників, які працювали разом з моїм батьком і цікаво, що у подальшому житті доля потім зводила з ними у дитячому садку, у школі, на гуртках, шкільних олімпіадах, інституті і подальшій роботі на заводі.

Але заради справедливості скажу, що на турбазу подобалося їздити мені, але щось не пам’ятаю, щоб від цього у захваті були батьки, не цікавилась», – згадала також Татьяна Ревуцкая.

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
1 Коментар
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Ворон
1 місяць тому

Ну що, ось і майже промайнули пʼять років керування повних невігласів. Керування не велосипедом, а… країною. Коли пʼять років тому, люди криком кричали, «Що ж ви йолопи робите? Як можна віддавати країну тому, хто в питанні керування нею – дуб дерево? Він актор? Добре! Комік! Нехай! Ну ви же коли йдете до стоматолога, то вам потрібний фахівець який вміє ремонтувати хліборізку, а не просто людина в білому халаті»… Але тоді мало хто чув. Та який там чув? Мало хто взагалі щось хотів чути.

5 років, як більшість виборців, які дійшли на дільниці, вирішили, що щастя настане, якщо вистрелити собі в голову.
Ця дірка в голові не дала усвідомити простих істин, на кшталт “сантехніку не довіряють робити операції на серці”, що “просто прєкратить стрелять” і любов в очах путіна” – призведе до ще більшої агресії, що зупиняючи ракетні програми і деморалізуючи армію “абинепорошенко” запускається зворотній відлік до повномасштабного вторгнення.
Сьогодні спокутуємо ми усі… Але хтось робить усе для перемоги, а потерпілому і досі Порошенко муляє, військові лякають, волонтери заважають, і всі в нього винні…

Пріоритети. Замість 15,5 мільйонів гривень на дрони для фронта поліція збирається купити нові кайданки. 10000 штук! Тендер оголошено.

Виділяти чергові півмільярда на “єдине” фуфло, з яких більше 100 мільйонів на “1+1” Коломойського…. і одночасно з докором верещати на весь білий світ “дайтє прокляті Петріоти!!”
Колись буде пораховано скільки “Петріотів” можна було не клянчити, а закупити за в прямому сенсі просраний ресурс – а поки під позітівний шумок триває епоха великого барахління.