asd

Всі новини про життя міста

Із 12 жовтня у прокат виходить фільм “Шлях поколінь”, де головну роль зіграв криворізький воїн Олег Ляденко

У всеукраїнський прокат з 12 жовтня виходить фільм “Шлях поколінь”. Це воєнна драма про складний життєвий вибір, заснована на реальній історії. Головну роль у стрічці зіграв криворізький воїн Олег Ляденко. 

У Дніпрі вже відбувся допрем’єрний показ фільму за участі режисера Михайла Ухмана та головного героя – військового Олега Ляденка.

Події стрічки “Шлях поколінь” відбуваються у 2014 році. За сюжетом, молодий програміст Назар, який не бажає воювати, разом зі своєю дівчиною мандрує країною і зупиняється перепочити в одному лісі. У сні до нього приходить український воїн з минулого, який воював в цьому місці проти ворогів. Між ними відбувається непроста розмова, яка занурює нашого героя в минуле і назавжди змінює майбутнє. Там на нього чекає бій із підлим і сильним ворогом.

Фільм представив режисер та продюсер Михайло Ухман, який знає війну не з чуток. 

“Я бачив війну на власні очі: у Мар’їнці та Пісках на Донеччині, коли був добровольцем. Тому вирішив розповісти про те, що знаю. Фільм “Шлях поколінь” ми знімали у 2020 році в Донецькій області. Власне, частина зйомок стрічки відбувалась всього в 20-ти кілометрах від тимчасово окупованого Донецька. Саме там, де розташовувались бойові позиції наших військових. Декотрі з них зіграли в фільмі разом із професійними акторами. Тож я впевнений, що глядач повністю зануриться в історію і відчує достовірність показаного. Адже це кіно про нас із вами”, – сказав Михайло Ухман під час обговорення стрічки. 

У головній ролі знявся командир роти спеціальної розвідки, капітан на псевдо «Халк» Олег Ляденко.

“Шлях поколінь” відображає нашу реальність, яку ми бачимо щодня, починаючи з 2014 року. Це потужне і важливе кіно, яке змушує рефлексувати на пережите і дивитися в майбутнє, де на нас обов’язково чекає перемога. Закликаю кожного сходити в кіно і переконатися в цьому особисто”, – зазначив криворіжець.

Також ролі у фільмі виконали Володимир Ніколаєнко, Лариса Руснак, Назар Борушок, Олексій Паламаренко, Світлана Матвіїшин та інші. 

Джерело: ТРК Рудана

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі