Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

Комунальники ведуть роботу з посипання вулиць сумішами проти ожеледиці, – О. Вілкул

Брифінг начальника Військової адміністрації Кривого Рогу Олександра Вілкула за підсумками 15.12.22

  • Незважаючи на всі труднощі, у Кривому Розі ситуація повністю стабільна та контролюється Військовою адміністрацією. Усі органи влади чітко виконують свої обов’язки. Комунальні підприємства та соціальні установи – працюють стабільно.
    Котельні, насосні станції, газова система, зв’язок – також працюють. Працює і міський електротранспорт – завдяки раніше досягнутим домовленостям з енергетиками про збільшення лімітів для нашого міста. Ми вчора збільшили його кількість на маршрутах і сьогодні він працював у кількості – 91 тролейбус, 35 вагонів швидкісного трамваю, та ще більше міських трамваїв – 37, учора було 30. На 40 відсотків працює і зовнішнє вуличне освітлення.
  • Продовжують працювати і комунальники, які ведуть роботу з посипання вулиць сумішами проти ожеледиці. Але погода дуже мінлива, видимість на дорогах обмежена, тому водіям та пішоходам необхідно дотримуватися крайньої обережності. В цілому наше місто-фортеця живе майже нормальним життям, як для воєнного часу, та продовжує працювати на Перемогу.
  • Кривий Ріг продовжує приймати біженців. Кількість лише офіційно зареєстрованих переселенців у Кривому Розі наближається до 70 тисяч осіб. Реально ця цифра вже понад 78 тисяч. Окремо хочу подякувати криворіжцям, які надають для переселенців свої квартири за національною програмою «Прихисток». Вже понад 3 800 сімей криворіжців прихистили понад 11 тисяч переселенців.
  • Щодо фронту. Оперативна обстановка на нашому напрямку знаходиться повністю під контролем Збройних Сил України. За інформацією Генштабу ЗСУ противник продовжує зазнавати втрат. Так в Запорізької області Сили оборони знищили два склади боєприпасів ворога, дві артилерійські системи з боєкомплектом, а також 6 одиниць військової техніки різного типу. Противник веде оборону та продовжує обстрілювати цивільну інфраструктуру вздовж правого берега Дніпра.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі