asd

Всі новини про життя міста

Краще витрачати дрони, ніж людей: з Кривого Рогу на фронт відправляється підмога

Із Кривого Рогу силам оборони зібрана чергова допомога: 48 дронів, включно з тепловізійними камерами, будуть відвантажені 129 ОБр ТРО, 17 танковій бригаді, 43 бригаді іншим частинам і підрозділам.

Про це повідомив лейтенант, командир роти ударних БпАК 129 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ Микола Колесник.

«Пʼять бортів Лелека-100, плюс ЦУП для комплексу забираю разом з двома комплексами на три борти Фуріі кожен, на роту ударних БпАК Кривбас 129 ОБр ТРО, забезпечення нових екіпажів групи Халка Oleg Lyadenko та поновлення втрачених бортів групи LUFTWAFFE. Два борта для нашої роти, додатково, сплатив власним коштом Олександр Вілкул. Плюс буде придбано, вже опрацьовуються процедури, на придбання 1000 FPV.

Краще втрачати дрони ніж людей. Артилерія, засоби ураження старшого начальника ОСУВ Таврія, авіація, потребує постійного перебування «очей» в повітрі. Своєчасне забезпечення БПЛА, дронами для розвідки і корегування, FPV, надає можливість якісніше виконувати нашу роботу, палити ….рів. Чим ми і займаємось 24/7», – висловився у своєму дописі військовий.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі