asd

Всі новини про життя міста

Покарання: У Кривому Розі дівчина з села відпрацює за iPhone

200 годин відпрацювання на громадських роботах – такий план дій на майбутній час у новому році визначив Тернівський районний суд міста для підсудної. Дівчина отримала вирок за ст. 190 ч. 1 КК України за ознаками заволодіння чужим майном, шляхом зловживання довірою (шахрайство).

Про це повідомляє сайт ЄДРСР.

Так, на початку грудня минулого року фігурантка справи увечері проходила повз будинок №48 по вул. Каштановій, де зустріла свою знайому. Під час спілкування уродженка села Криворізького району помітила мобільний телефон марки Apple моделі iPhone 8 і враз вирішила заволодіти гаджетом.

Дівчина розіграла картину про терміновий дзвінок, а коли вже отримала девайс у руці, то зникла з місця пригоди. Матеріальна шкода становила 2850 гривень.

Затримати зловмисницю для поліції проблеми не склало, та й вона не заперечувала причетності, телефон повернула власниці, а з прокурором пішла на угоду.

Також суд зобов’язав її сплатити на користь держави процесуальні витрати за проведення судово-товарознавчої експертизи у сумі 1 514 грн. 56 коп.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі