Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

KRCC запрошує долучитись до освітньої програми в рамках резиденції «Кривий Ріг: Культурна спадщина»

Криворізький Центр Сучасної Культури / KRCC запрошує долучитись до освітньої програми в рамках резиденції «Кривий Ріг: Культурна спадщина».

Коли: 10 – 16 червня.

Місце: пр-т Металургів, 40, Кривий Ріг (Аврора).

Вхід: безкоштовний за умови попередньої реєстрації https://forms.gle/CJmV8pe1dTS7AAUM7

Освітня програма складається з тематичних лекцій з деколонізації та нових культурних наративів: переосмислення історії та формування нових культурних наративів, ревіталізації, висвітлення підходів до успішної ревіталізації міських просторів та культурних об’єктів, індустріальні об’єкти Кривого Рогу, значущі об’єкти культурної спадщини Кривого Рогу та їх вплив на сучасний контекст, модеровану дискусію щодо повоєнної відбудови міста.

Кураторка Євгенія Лаптій (менеджерка KRCC).

Програма лекцій:


Більше інформації на нашому сайті за посиланням:
https://krcc.org.ua/projects/education-program-cultural-heritage

Довідково:

Проєкт «Кривий Ріг: Культурна спадщина реалізується ГО «Інститут Розвитку Кривого Рогу», та співфінансується програмою ZMINA: Rebuilding, створеною за підтримки Європейського Союзу в рамках спеціального конкурсу заявок на підтримку українських переселенців та українського культурного і креативного секторів, за підтримки МБФ «ІЗОЛЯЦІЯ», Trans Europe Halles та Malý Berlín.

Криворізький Центр Сучасної Культури / KRCC — громадська ініціатива, покликана розвивати культуру, мистецтво, креативні індустрії у Кривому Розі. Місія центру — розвинути культурний потенціал Кривого Рогу, створивши стимулююче середовище для креативних індустрій, через діяльність інституції KRCC.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі