asd

Всі новини про життя міста

Кривий Ріг відвідав відомий письменник і поет Іван Андрусяк

Сьогодні 17 березня вже відбулися дві зустрічі з читачами: о 9.30 та 11.00 в Дитячій бібліотеці №15 (вул. Космонавтів, 3) та о 13.00 в Центральній Дитячій Бібліотеці (вул. К. Маркса, 30). Маленькі школярики мали змогу почути вірші з уст автора, розповідь про його дитинство та творчий шлях, навчитися робити зайчика (героя майже усіх творів Івана Андрусяка для дітей) з рукавичок і отримати автограф на улюбленій книжці.

Спілкування вийшло легким і цікавим, адже Іван Михайлович – татусь двох донечок і сина, тож знає як зацікавити малечу. До того ж, як зазначив Іван Андрусяк, він не любить надто серйозних і похнюплених людей, а найліпшим заняттям у дитинстві було – бешкетувати.

Діти дізналися і про потаємне: про «хобі» письменника. Як виявилося, окрім письменницьких талантів, Іван Михайлович полюбляє куховарити! Та й не сам, а прилучає до цього корисного заняття двох донечок. Хлопці ж підтримали захоплення автора футболом. А заспокоює і надихає автора споглядання за життям птахів.

Представниця видавництва «Грані-Т» Наталія Майданська ознайомила аудиторію із діяльністю видавництва, розповіла діткам про розмаїття книг видавництва «Грані-Т» у цілому, його серіями та книжками. Наталя заінтригувала усіх присутніх можливістю виграти ноутбук, взявши участь у конкурсі «Найкращий відгук на сучасну дитячу прозу», що розпочнеться у травні цього року.

Організатором зустрічей виступила голова літературно-мистецького об’єднання «Лотос», методист по зв’язкам з громадськістю дитячих бібліотек Кривого Рогу Гринюк О. В.

Усі охочі матимуть змогу поспілкуватися із письменником ще й о 19.00 у книгарні «Буквиця», за адресою вул. Гагаріна, 4Б (ТЦ «Плаза»). Не пропустіть нагоду отримати автограф улюбленого автора.

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі