Всі новини про життя міста

Криворіжцям радять до завтра не відчиняти вікна і зменшити прогулянки вулицями

У Кривому Розі очікується очікується збільшення шкідливих речовин у повітрі. Це пов’язано з різкими перепадами температури навколишнього середовища. У людей з хронічними хворобами, дітей та вагітних жінок може погіршитися самопочуття.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Екомоніторинг Кривий Ріг, з 28 березня 9:00 до 29 березня 9:00 в місті очікуються несприятливі погодні умови, через які якість повітря на деякий час погіршиться.

Мешканцям рекомендується на цей час:

  • обмежитися від тривалих прогулянок та перебування на вулиці;
  • утриматися від фізичного навантаження на вулиці;
  • щільно зачиняти вікна та двері;
  • вмикати системи кондиціювання та очищення повітря;
  • проводити вологе прибирання у житлових приміщеннях та використовувати системи зволоження повітря;
  • не палити та не вживати алкоголь, оскільки це підвищує ризик серцево-судинних захворювань та хвороб дихальних шляхів;
  • збільшити споживання рідини до 2 – 3 літрів на день;
  • промивати ніс та горло, вживати кисломолочні напої та лужну воду.

Крім того громадянам, які страждають на серцево-судинні захворювання та хвороби дихальних шляхів також варто обмежити своє перебування на відкритій місцевості.

Джерело: Іформатор КР

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
2 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
,,ваван нелохович...
30 днів тому

*⚡️БЕБ скерувало до суду справу щодо посадовця Криворізької міськради та його спільника, які привласнили 8 млн грн на обслуговуванні доріг.*

Впродовж 2 років обвинувачені системно підробляли документи про нібито очищення доріг від снігу, навіть коли опадів у місті не було.

Також вони документально оформили ремонт доріг більше ніж на 200 вулицях міст
а, який насправді не проводився.
Вілкул і його ОПГ не при ділах????
Головний махінатор за ниточки смикає,хто він??? Всі притомні знають ..

Сірко
30 днів тому

👀Офіс шукає нові «схеми» щоб повернути конверти.✉️ ?

Вчора Порошенко вийшов на брифінг, щоб повідомити про таємничий законопроект від уряду Зеленського щодо збільшення акцизів на пальне.

🤷‍♂️Кабмін прикривається виконанням вимог Євросоюзу, хоча насправді збільшення акцизів до європейських норм можна робити протягом 10 років ПІСЛЯ повноцінного вступу. І точно можна не поспішати робити такі кроки у воюючій країні, коли люди й так ледь зводять кінці з кінцями, а економіка дихає на ладан.

🤔То навіщо такий непопулярний крок робить влада, яка труситься над власними рейтингами? Відповідь проста: Зеленський з Єрмаком втратили контроль на «слугами». Втратили цілком і повністю – зараз за ініціативи ОП готові голосувати не більше 180 «служок». І з такими темпами навіть друзі-опзжисти не допоможуть.

Повернути лояльність «слуг» можна лише старими добрими конвертами. Оті самі 5-10-20 штук баксів на місяць. Востанні кілька місяців ці конверти залишились лише для обраних – бо в бюджеті тупо нема грошей і навіть «велике крадівництво» не допомагає.

Знімати вершки з фінансування армії, або влаштувати «крадівництво-2» на будівництві фортифікацій офіс боїться. Боїться, що їх знесуть, після усіх скандалів з «яйцями по 17».

Тому придумали нову штуку – законодавчо підвищити ціни на пальне, щоб з’явилось додаткове джерело поповнення чорної партійної каси. Робили це зовсім втиху – навіть сам текст законопроекту боялись опублікувати. І зробили б, якщо не вийшов Порох і не поламав усі плани на злеті.

Тепер суспільство точно буде знати, звідки ростуть ноги такого підвищення. Бо підвищення цін на паливо спровокує ріст цін на споживчі товари, послуги та продукти харчування. І весь негатив ляже вже не на уряд чи «слуг», а особисто на Зеленського. А за рейтинги він труситься більше, ніж за голоси в Раді. Тому слідкуємо за розвитком подій.