asd

Всі новини про життя міста

Криворізька ліцеїстка стала переможницею Всеукраїнської олімпіади з фізики (фото)

З 2 по 7 квітня відбулися Всеукраїнські учнівські олімпіади з фізики, української мови та літератури, в яких у складі обласних команд виступили учні закладів освіти Кривого Рогу.

Учнівські змагання проходили в офлайн форматі:

– фізика – на базі Івано-Франківського спортивного ліцею;

– українська мова та література – на базі Львівського професійного коледжу готельно-туристичного та ресторанного сервісу .

В олімпіаді з української мови та літератури взяли участь криворіжці: Холодай Кіра (учениця 9 класу КЦМЛ КМР ДО) та Зикова Тетяна (учениця 10 класу КЗО «КЛ «Гранд» ДОР»). А в олімпіаді з фізики – Маліца Анатолій (учень 9 класу КЛ №49 КМР), Габель Теодор (учень 10 класу КЛ №24 КМР), Брояко Софія (учениця 11 класу КПНЛ КМР ДО).

«Нарешті усі хвилювання учасників олімпіад залишились позаду і ми з радістю вітаємо переможницю Всеукраїнської олімпіади з фізики Брояко Софію. Софія отримали диплом переможця ІІІ ступеня. Холодай Кіра, Зикова Тетяна, Маліца Анатолій, Габель Теодор отримали дипломи учасників олімпіад.

Ми бажаємо нашим хлопцям і дівчатам не втрачати надії на перемогу і повернутись у наступному році, щоб її вибороти.

Ви всі великі молодці! Пишаємося вами!», – повідомили про здобутки юних криворіжців в міському департаменті освіти і науки.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі