asd

Всі новини про життя міста

Перестало битися серце криворізького воїна Ігоря Дорошенка

7 квітня від тяжких поранень після боїв під Авдіївкою помер криворізький захисник Ігор Дорошенко.

Сумну звістку повідомили на КЗРК, де працював чоловік.

Ігор Володимирович народився 15 вересня 1975 року у Кривому Розі. Закінчив Криворізький технічний університет. Пройшов строкову службу й 2 роки за контрактом. З 2002 року чоловік працював гірником і досконало опанував свою справу. У 2005 році влаштувався на КЗРК, де працював прохідником дільниці №6 шахти «Криворізька». Був інструктором з виробничого навчання, передавав свої знання й досвід молодим спеціалістам.

10 березня 2022 року Ігоря Дорошенка мобілізували до лав ЗСУ. Він служив кулеметником 1-го стрілецького відділення 2-ої роти в/ч А 4067. 5 квітня під час ворожого артобстрілу під Авдіївкою, що на Донеччині, боєць отримав тяжкі поранення.  У Дніпрі медики протягом двох діб боролися за його життя, але врятували Героя, на жаль, не вдалося.

Рідні, близькі й колеги запам’ятали Ігоря доброю людиною, патріотом України, хорошим чоловіком і батьком.

“Ігор Володимирович лишив по собі добрі справи, був професіоналом свої справи й добрим чоловіком. Спасибі батькам за виховання сина. Нехай світла спогади про нашого захисника будуть сильніші за смерть. Ми пам’ятаємо, якою дорогою ціною дістається кожна хвилина мирного життя», – висловили скорботу колеги загиблого. 

Ігорю Дорошенку було 47 років. У нього залишилися дружина Наталя й син Денис.

Вічна пам’ять і слава нашому Герою!

Джерело: ТРК Рудана

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
1 Коментар
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі