Всі новини про життя міста

Криворізькі надзвичайники надали допомогу чоловіку з надмірною вагою

Вчора, 17 квітня, вдень криворізькі надзвичайники надали допомогу хворому чоловіку з надмірною вагою.

Про це повідомляє ДСНС Криворізького району.

17 квітня, близько 13:40 рятувальники Кривого Рогу перенесли за допомогою медичного матрацу хворого чоловіка з надмірною вагою (близько 300 кілограмів) з Криворізької міської лікарні №11, що знаходиться в Інгулецькому районі Кривого Рогу до соціального таксі, а потім транспортували до квартири чоловіка.

Джерело: 1kr.ua

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
2 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
дЕрмак Оманський
26 днів тому

У Польщі затримали агента, який пропонував спецслужбам РФ допомогти із замахом на Зеленського
СБУ та ОГП спільно з правоохоронцями Польщі викрили російського агента, який пропонував спецслужбам РФ замах на Президента України.

То це вже який за рахунком замах? На кого ця дурня розрахована? 
У лейтенанта Шмидта оказалось тридцать сыновей в возрасте от восемнадцати до пятидесяти двух лет и четыре дочки, глупые, немолодые и некрасивые
1 АПРЕЛЯ вже минуло.
Пішла жара передвиборча …кремлівська технологія лукашенко допомогла ,але це не врятує …
Історія з замахом, як в анекдоті про невловимого Джо!
-А чому не можуть впіймати?
-А кому він на.#р потрібен?

Сірко
25 днів тому

===
що ж відбувається на тому незаконному судилищі над нашим героєм Романом Червінським. Якщо чесно, вийшло так собі. Бо моя правова освіта не дозволяє хоч якось пояснити все те свавілля, яке коїться в районному суді Кропивницького. До того ж, там ще й усе спробували переломити через коліно з якоюсь неймовірною провінційною тупістю. Не пройшло. Два дні незаконно сформована колегія суддів пробує виконати злочинний наказ завгоспів Зе й продовжити термін тримання під вартою. А адвокати жорстко зупиняють беззаконня. Але завтра для влади вирішальний день. Київські судді не захотіли примножувати міру своєї відповідальності й продовжили запобіжний захід лише на 15 днів. І час спливає завтра. Відпускати на волю абсолютно ні в чому не винувату людину система не хоче. А ламати закон і справедливість, відчувши реальний опір, уже бояться. У чудо слабо віриться, але все ж… Очікуємо завтрашнього дня.

Друга й основна тема – чому, попри байдужість і хамовите відкидання владою будь-яких аргументів і справедливих вимог, опозиції таки треба пробивати цю стіну. Може не всім ці деталі будуть цікавими, але через провладні й підвладні медіа нагнали стільки брехні, що потрібно просто пояснити деякі мотиви й аргументи.