test

Всі новини про життя міста

Криворізький інваспортсмен Іван Федорченко здобув бронзу світових змагань

«Бути прикладом для інших». Криворізький інваспортсмен Іван Федорченко увійшов в трійку призерів  чемпіонату світу з бодібілдингу. Наш земляк виборов бронзу престижних змагань.

Криворіжець Іван Федорченко – спортсмен з інвалідністю, чия сила духу і тіла – приклад для багатьох. Торік він здобув “золото” міжнародного турніру у Португалії. А днями здійснив свою давню мрію – представив Україну, Кривий Ріг і власні спортивні досягнення на світовій першості.

«Мету ми поставили ще рік тому, коли Іван до мене прийшов вперше. Ми готувалися на чемпіонат України. Але головною метою  був чемпіонат світу», – розповідає тренер Денис Орлецький.

На чемпіонаті світу в Будапешті спортсмен виступав у категорії «менс фізік», люди з обмеженими фізичними можливостями. І здобув бронзу престижних змагань.

«Ми готувалися дуже серйозно. Івану довелося виходити з хлопцями в рази більшими за нього.  Але, не зважаючи на це, він здобув бронзову медаль», – каже тренер.

Участь у змаганнях – це щоразу перемога над собою, – ділиться бодібілдер.

«Я хочу бути прикладом для таких, як я. І попри все йти до кінця. Навіть в умовах війни потрібно робити своє діло», – переконаний Іван Федорченко.

Українські бодібілдери вкотре довели, що найсильніші. На чемпіонаті світу в українців – 5 золотих, 7 срібних та 11 бронзових медалей.

Джерело: ТРК Рудана

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
2 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
,,ваван нелохович...
1 день тому

це що,знущання над військовими???
це приоритет ,чого??? люди в другому світі живуть???
в той час комроти 241-ї бригади ТрО Кулик: Командування ставить “суїцидальні задачі”. Унаслідок такої тупості та злочинної недбалості гинуть воїни

“Вже просто аксіома війни – старші начальники повально не можуть та відмовляються обʼєктивно оцінювати спроможності підлеглого особового складу. Нарізаються фантастичні задачі, які розраховані або на космодесантників, або на щонайменше запакованих 20-річними спортіками й технікою свіжі підрозділи”, – заявив Кулик.

Натомість ігнорується те, що військові фізично та психологічно втомлені війною, а засобів та боєприпасів для підтримки піхоти не вистачає.

“А командири, які озвучують ці речі, а не тупо козиряють – піддаються остракізму, висміюються як слабаки й соплі. В результаті такої близорукості/тупості/злочинної недбалості фантастичні задачі не виконуються, люди гинуть, випадають зі стою, а коли апетити зменшуються і доходить до реалістичних задач – уже нікому їх виконувати. І доміно валиться далі”, – наголошує комроти.

Також він розповів, що за останні пів року війни зрозумів, що на боротьбу з “відбитими, неадекватними, безграмотними, але нарцисичними” старшими начальниками в нього йде не менше, а іноді й більше часу, ніж на реальну війну з окупантами.

2 липня Кулик заявив, що йому вдалося відбитися від “глобальної суїцидальної” задачі, погодившись на іншу, вкрай ризиковану, проте хоча б з мінімальними шансами.

“Так і живемо, від години до години, з одного дня ввалюємось в наступний, вже давно без надії, що буде краще”, – зазначив він.

Своєю чергою колишній військовий та бізнесмен Роман Пелех заявив про “велику проблему” з 206-м батальйоном.

“В нас зараз є велика проблема з 206 бат. Його стирають в порошок. Дуже багато 200 і 300. Крутих бійців закидають на мʼясо. Мені дзвонили мої побратими які бояться піднімати кіпіш”, – зазначив він.

піаніст 95
1 день тому

Єрмак потужний менеджер. Робить те, що я скажу, – Зеленськи,
Єрмак з’явився після того як повіз тебе в Оман до Патрушева. Богдан в інтерв’ю казав, що зеленський з оману приїхав зовсім інший, потухші очі і неадекватна поведінка.
Коли Зе був в Омані , в цей час там був Патрушев і українськиї літак був збиий над Іраном 2-ма ракетами. Такі собі співпадіння.

Якщо воно виглядає, як качка, плаває, як качка, і кахкає, як качка, то це, імовірно, і є качка. розгорнути.(с)
нехай , тобі грець, скумбрія просрочена…