asd

Всі новини про життя міста

Кривий Ріг прощається. На щиті повернувся додому 36-річний воїн Олег Отрубянніков

На щиті повернувся додому 36-річний криворізький воїн Олег Отрубянніков. Наш земляк загинув 31 березня під Мар’їнкою Донецької області. Сьогодні, 17 квітня, на Центральному цвинтарі криворіжці з почестями провели його в останню путь.

Олег Валерійович служив стрільцем – помічником гранатометника 1 аеромобільного взводу 3 аеромобільної роти аеромобільного батальйону в/ч А0224.

Рідні та близькі не можуть оговтатися від горя, яке приніс в їхню родину російський окупант.

«Це наш сусід. Ми жили поряд, наші діти дружили з дитинства, росли разом, а тепер Олега немає. Материнське серце болить…», – каже на прощанні з бійцем сусідка Світлана Вікторівна.

«Ми працювали разом, водіями. Олег був дуже гарною людиною, вірним другом, привітним і добрим. Такий завжди був життєрадісний», – згадує приятель Олександр.

Попрощатися з воїном прибули бойові побратими Дмитро і Олександр. Вони розповіли про обставини загибелі нашого захисника.

«Наші глибокі співчуття цій родині. Він був справжнім Героєм, мужнім і відважним. І загинув як Герой, боронячи нашу Батьківщину. Противник вів під Мар’їнкою штурмові дії, потім почався артобстріл і ворог зайшов на позиції нашого підрозділу, отримавши на той момент перевагу. Саме тоді Олег і загинув», – розповідає Дмитро.

«Важко втрачати таких воїнів. Ми будемо тримати його в серці й пам’яті і зробимо все, щоб помститися ворогу за всіх, хто нас покинув», – запевнив військовий Олександр.

Вічна пам’ять і шана вірним синам України!

Джерело: ТРК Рудана

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі