asd

Всі новини про життя міста

Кривий Ріг втратив на Донеччині 35-річного захисника Михайла Данілова

У понеділок Кривий Ріг віддав останню шану воїну Михайлу Данілову. Життя нашого земляка росіяни обірвали 5 травня біля Новобахмутівки на Донеччині. Йому було всього 35.

Михайла мобілізували на початку березня 2022 року. Службу проходив у роті вогневої підтримки 235-го окремого батальйону 129-ої бригади.

“Чоловік працював машиністом електровоза в кар’єрі Південного ГЗК. На комбінат, в управління залізничного транспорту, він прийшов студентом Політехнічного коледжу КТУ. Спочатку трудився помічником машиніста електровоза, а у травні 2019-го перевівся на посаду машиніста електровоза в кар’єрі. Був доброзичливий, щирий, відповідальний та працьовитий. Мав чимало планів, задумів і надій”, – пише про колегу Світлана Вавілова.

Лише півроку тому у Михайла народився синок Євген. На жаль, тепер малюк зростатиме без тата. Без надійної опори залишилася дружина Дар’я, втратила сина мати, Людмила Владиславівна, яка також багато років пропрацювала в УЗТ комбінату. Їхній найдорожчий чоловік віддав своє життя, захищаючи від катів родину й країну.

Вічна пам’ять і шана Герою! Подяка за чин, солдате!

Джерело: ТРК Рудана

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі