Всі новини про життя міста

Магазин квітів FLOWERS.UA в місті Кривий Ріг, вулиця Мусоргського, 18

Магазин квітів FLOWERS.UA в місті Кривий Ріг, вулиця Мусоргського, 18

Букет квітів – це один із найкращих антидепресантів та універсальний подарунок на будь-які свята. Сьогодні, щоб купити квіти для рідних та близьких, зовсім не потрібно довго ходити по магазинах. Квіткарня Flowers.ua в Кривому Розі https://flowers.ua/ua/krivoy_rog завжди до ваших послуг! Двері магазина відчинені з понеділка по неділю, з 8 ранку до 8 вечора.

Зручна локація та широкий вибір

Магазин квітів та подарунків Flowers.ua розташований в Покровському районі Кривого Рогу, на вулиці Мусоргського, 18, всього за 75 метрів від Нової пошти №19, та 104 метри від Палацу Культури “Центрального” (див. на карті). Тут ви знайдете гарні букети та композиції до будь-якої нагоди: квіти на день народження, квіти на весілля, квіти на заручини та ін. Завжди в наявності є різнобарвні троянди, витончені лілії, орхідеї, хризантеми та ще багато-багато сортів рослин різноманітних кольорів, форм та розмірів.

Магазин квітів FLOWERS.UA в місті Кривий Ріг, вулиця Мусоргського, 18

Професійні консультації та індивідуальний підхід

Затишна атмосфера магазину сприяє гарному настрою на допомагає не поспішаючи зробити правильний вибір. Завітавши до Flowers.ua, вас зустріне професійний та привітний персонал, завжди готовий прийти на допомогу, коли справа йде о квітах. Кожен менеджер магазину – це справжній експерт у флористиці, завдяки чому ви можете бути впевнені, що отримаєте корисні поради та обслуговування на вищому рівні. Лише один букет квітів здатен змінити ставлення до людини або розповісти про ваші почуття краще, ніж тисяча слів. Потрібно тільки взяти до уваги мову рослин і правила квіткового етикету.

Свіжі букети можна придбати не тільки особисто. Доставка квітів по Кривому Рогу та інших містах країни і світу відбувається щодня. Flowers.ua піклується про своїх клієнтів, тому спеціалісти сервісу Flowers.ua допоможуть оформити замовлення навіть на відстані. Замовити квіти можна на сайті, у фірмовому додатку або за телефоном 0671087035.

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
3 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
бонетряпка
17 днів тому

Вірш ..

Він був скінчателем епох,
Був явашвирок і нелох,
Ковідоборець, мачо-мен,
Какаяразніца, спортсмен,
Хужєнєбудєт, хотьпоржом-
у нього прізвиськ цілий сонм.
Був перестателем стрілять,
Зміг військрозвідувачем стать.
ВеликоВкладачем доріг
Також побути трохи зміг.
А найвеличнішая роль –
Всеберуна підсвійконтоль.
У час найбільшої з загроз
Шашлично-втішний дав прогноз.
Як жар війни країну спік,
Постав Великий Боневтік!
Верховно в бункері сидів,
Напів суху мівіну їв,
І від журби та від тривог
Потужно там іграв в пінг-понг.

Із сил усіх допомагав –
В партнерів поміч вимагав.
Отак в із коміка в момент
Став самилучій пріЗєдєнт! …

Роки минули, як один,
Спливли, як з білих яблунь дим.
Країна стала півпуста,
Згорілі й знищені міста,
Бідує й журиться народ,
Зате прибарахливсь бомонд.
І всяк краде, як ще не крав –
Це все, що ти країні дав.
Твій строк в 5 років вже добіг:
Ти підеш геть, як БОНЕЗМІГ.

Сірко
17 днів тому

Вищий антикорупційний суд України обрав запобіжний захід міністру агрополітики Сольському у вигляді тримання під вартою, з можливістю внести заставу понад 75 млн грн. Як швидко аноніми внесуть заставу? Чому Зеленський ніяк не коментує ситуацію? Чи побачимо ми у владі чесних, компетентних людей, які були б моральним взірцем? На посаду Генпрокурора намагаються протягнути рішалу дЄрмака? Сибігу зроблять новим Міністром закордонних справ?

вова-какая разницца
14 днів тому

Армія, в якій нікому служити – це теж, в першу чергу, про неспроможність зедержавного управління. Бо звідки взялися бусики, які хапають чоловіків на вулиці? Вони взялися з неспроможності держави ухвалити нормальний закон про мобілізацію, який би стимулював мобілізацію і робив життя ухилянтів нестерпним. Пів року Зепрезидент, ЗеКабмін і Верховна рада перекидали один на одного відповідальність, а в результаті народили безглуздий закон про мобілізацію, який дуже мало чим відрізняється від того, що був.

І, якщо ви тягаєте страшні історії про США та Ізраїль, де ухилянтом бути дуже боляче, то в нас просто немає такого закону, щоб ухилянтам було боляче. Держава Україна, на відміну від Ізраїлю та США, не спроможна такий закон народити й виконувати.
ухилянти це СІРУНИ під юбками…

Останні записи