Всі новини про життя міста

6 атак дронами-камікадзе і 3 – артилерією

Під ворожими ударами протягом дня були Нікополь та район – Мирівська, Марганецька і Покровська сільська громади.

Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

“Пошкоджені приватний будинок, господарська споруда, авто.

Загиблих і постраждалих немає”, – зазначив він.

Також біля 17.15 Сергій Лисак повідомив про збиту силами ППО ворожу ракету в небі над Синельниківським районом.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
3 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Ворон
17 днів тому

У листопаді 2018 року учасники делегації, яку очолював президент Порошенко на переговорах в Туреччині… І левова частка заходів делегації тоді була присвячена переговорам із турецькими промисловцями, з турецькими виробниками. У нас було те, до потрібно партнерам, у партнерів було те, що власне потрібно нам. І співпраця в ракетних технологіях, зокрема в зенітно-ракетних. Всі чули про «Байрактари». Якраз контракт на закупівлю «Байрактарів», більше того на їх виробництво, і не тільки «Байрактарів», бо кожна платформа швидко застаріває, але й на БПЛА наступних поколінь тоді у 2018 році також були погоджені і ухвалені, підтримані і підписані. Так само з Туреччиною була домовленість про виробництво снарядів і постачання сюди, в Україну, станків для виробництва снарядів великого калібру”.
“Якби це все було привезене, розгорнуте, готове, з 2019 року було не згорнуте, а навпаки виконане так, як тоді задумувалося, то у путіна з’явилася б ще думка, чи варто нападати на Україну, так зеКлоуни???

Є щось парадоксальне в тому, що лідер маленької опозиційної фракції закликає депутатів монобільшості працювати в Раді не кілька днів на місяць, а постійно.
По факту Зеобранці, яким народ довірив більше 240 мандатів парламента, самоусунулись або голосують дічь по команді ніким не обраних ларьочників, в той час як “збиті льотчікі” намагаються зберігти залишки поваги в світі до наших державних інституцій, раз там більше нема кому захищати гідність.
Зато є кому займатись нерухомістю на Закарпатті, такі пріоритети у колективного Миколи Тіщєнка-котлети,
А окупант тим часом просунувся в Очеретиному…..

Буковель-оманский
17 днів тому

Дані Генштабу про втрати ворога. Дуже високі. Військовим довіряю, але після того огидного зеленого шапітолію, де Зе маніпулював вигаданими цифрами втрат, не коментую. Яким чином і коли будуть підганяти статистику під брехню зеленського не знаємо.

На фронтах на Донеччині дуже складно. Усе те саме. Ворог прагне захопити всю Донеччину й не покидає відчуття, що щось там не гаразд із стратегічним командуванням. Експерти все відвертіше говорять про ситуацію з підбором командирів бригад. А стратегічно з відставки Залужного наша оборона постійно почала просідати. На Авдіївському напрямку уже все критично. Ворог проривається вперед в Очеретиному. Але при цьому почав просуватися на флангах і розширювати зону прориву.

Все більша загроза відходу ЗСУ на другу лінію оборони. Це ще не катастрофа, але треба розуміти, третя лінія вже буде пролягати через Покровськ-Краматорськ-Слов’янськ – це те, що входить у плани ворога. Штатні політруки на зразок Жданова вже готують українців до прориву на 30 км. Це на Покровськ і до меж області. Уже джерела ДіпСтейт жорстко заявляють про брехню й прикрашення дійсності нашими речниками щодо зони просування ворога. Брехня – найгірший вихід. Згадайте 2022 рік.

Зараз є незначні просування русні на Мар’їнському напрямку, але там добра оборона й втрати ворога колосальні. Біля Бахмута кадирівці витиснули наших військових із району, який удалося їм зайняти напередодні. Але загалом, там поки ситуація стабілізувалася, хоча ворог знищує місто КАБами й запалювальними снарядами. Реально біда нині саме на Авдіївському напрямку і це проблема не об’єктивна, а суб’єктивна.

А ми підтримуємо ЗСУ та молимося за наших захисників!

вова-какая разницца
14 днів тому

Увесь 2023/24 рік Шмигль і інші імпотенти від влади працювали непокладаючи рук над ” невразливісттю енергоситстеми”. Допрацювалися язиками до моменту, що потрібно вже тими ж язиками ” працювати” над деценталізацією. Клоуни, сер!