Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

Мав велике і добре серце. У Кривому Розі попрощалися із Володимиром Ігнатовим

Проводжали «живим» коридором.  У Кривому Розі в останню путь 9 серпня провели захисника Володимира Ігнатова.

Багато років Володимир пропрацював прохідником на шахті «Ювілейна». Сюди ж привів свого сина. 5 серпня на Херсонщині життя криворіжця обірвав удар ворожого дрону.

Здавалося, що людському потоку біля їх будинку не буде кінця й краю. Люди йшли прощатися з тим, кого добре знали, цінували і поважали. Проводжали Героя «живим коридором», квітами посипали йому шлях.

 «Це була  людина, яка мала велике і добре серце: кому допоможе, кому зробить добро, кому плече підставить.   Ми як почули цю звістку,  такий біль був… Останній раз Володя приїхав, підійшов до мене,  міцно так  обійняв,  ніби прощався», – гірко плаче сусідка Антоніна Олексіївна.

Останній раз на пару днів Володимир Ігнатов приїхав додому купити автівку для фронту, на яку склалися його хлопці.

«Вірний своїм бійцям був. Кажу, Вовочка, може ти ще на день залишишся. «Ні, – відповідає, –  мене побратими чекають. І поїхав», – витирає сльози літня жінка.

Володимир Ігнатов щиро любив свою землю, сім‘ю, дружину, дітей. Весь час повторював: «Якщо не ми, то хто вас захистить». І рубав рукою повітря: «Все одно їх виженемо, шматка землі рідної не віддамо. Перемога буде за нами!» Мав величезну жагу до життя, цінував кожну хвилину.

«А який він був добрий батько, гарних дітей з дружиною виховав. Завжди допомагав нам пенсіонерам. Порався тут у дворі – квіти садив, кущі. Хочеться сказати, щоб пам‘ятали тих, хто там на фронті захищає нас, нашу землю, відстоює незалежність України і дає можливість жити. Слава всім героям!» – гаряче говорить жінка.

У Володимира Ігнатова залишились мати, дружина, двоє синів і маленький онучок. Старший син Сергій продовжує боронити зараз Україну на фронті.

Герої не вмирають, допоки ми їх пам‘ятаємо. Вічна слава і шана!

Джерело: ТРК Рудана

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі