Всі новини про життя міста

Мільйон гривень – за дворічного хлопчика: у Дніпрі жінка хотіли продати власну дитину (фото+відео)

Купити сина 19-річна жінка запропонувала своїй знайомій та домовилась з нею про зустріч. Зловмисницю затримали при передачі коштів.

Про це повідомили у Головному управлінні Національної поліції в Дніпропетровській області.

23 квітня жінка взяла дитину та прийшла на визначене місце, де “продала” хлопчика за мільйон гривень. Фігурантку затримали в порядку статті 208 КПК України під час отримання обумовленої суми. За її словами, вона не хотіла доглядати за сином, тому вирішила його позбутися. На отримані гроші планувала відкрити власний бізнес. Злочин задокументували поліцейські управління міграційної поліції та слідчого управління ГУНП в Дніпропетровській області у співпраці з управлінням кримінального аналізу.

Дитину передали представникам органів влади та ювенальним поліцейським. Зараз хлопчиком опікуються лікарі.

За місцем мешкання затриманої провели обшук та вилучили речові докази. 23 квітня їй вручили повідомлення про підозру за ч. 3 ст. 149 Кримінального кодексу України (торгівля людьми). Найближчим часом фігурантці буде обрано запобіжний захід. Процесуальне керівництво кримінального провадження здійснює відділ захисту інтересів дітей та протидії домашньому насильству прокуратури Дніпропетровської області.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
1 Коментар
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Сірко
16 днів тому

От, як це працює. На жаль. Не встигла ця зевлада полякати ухилянтів, яких сама ж за грубі гроші випустила, та інших українців, які зараз за кордоном, припиненням візових послуг, як уже запрацювала комерція. От що зафіксували в польській рекламі

-:за розмитими фразами про “безпечне й гарантоване місце, в якому можеш купити будь-які продукти, в тому числі документи” чітко зрозуміло, що йдеться про пропозицію в сприянні отримання документів на право перебування в ЄС, очевидно, найперше в Польщі. Йдеться про так звані сірі паспорти. Їх видають біженцям та іншим особам, які не можуть продовжити свої національні паспорти, мають інші проблеми з документами чи ж є особами без громадянства. навіть не уявляю, скільки б такої реклами в мене було, якби користувався фейсбуком…

нема співчуття чи емпатії до більшості з тих, хто втікали за хабарі чи через контакти з зеленим чиновництвом. Ну, їх зараз ще раз “обілетять” на пару тисяч доларів. Мова про державу. Її дії мають відповідати трьом критеріям:

— Моральність – тут пів на пів. Бо яка мораль у влади, яка сама за гроші повипускала тих, кого зараз звинувачує.
— Законність.Тут повний завал. Принаймні, до 18 травня це цілковите свавілля й беззаконня. А далі вже питання про сумнівну конституційність такої норми.
— Ефективність і корисність. Яка мета? Повернути ухилянтів, поставити на облік, відправити на фронт? Не повернуть жодного. І на майбутнє остаточно втратять пару мільйонів, які зараз чи після завершення воєнного стану поспіхом почнуть себе легалізувати на Заході поза українським законодавством та громадянством. Колегам підсобили з вирішенням демографічної кризи й трудових ресурсів…. Молодці…